Complimenten en klachten

Wij horen graag uw reactie

Bruijns uitvaartverzorging werkt aan een doorlopend uitstekende service en dienstverlening. Wij zenden u enkele weken na de uitvaart een enquêteformulier toe om te toetsen of onze dienstverlening naar wens is verlopen. Vorig jaar bleek uit deze enquête dat onze dienstverlening door nabestaanden gemiddeld met een 9,2 werd beoordeeld. Het is ook mogelijk om een compliment, klacht of suggestie via mail, brief of mondeling aan ons kenbaar te maken. Wij horen graag uw reactie.

Klachteninstituut

Een mogelijke klacht nemen wij binnen twee weken in behandeling. We gaan met u in gesprek om deze klacht zo netjes mogelijk en naar uw tevredenheid op te lossen. Mocht u desondanks toch nog de behoefte hebben om de klacht bij een onafhankelijke instantie neer te leggen, dan vindt u onderstaand de gegevens van de onafhankelijke instantie die uw klacht in behandeling neemt en een bindend advies uitbrengt. Voor klachten over uitvaartverzorging, crematoria en begraafplaatsen mailt u naar Klachteninstituut of schrijft naar Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen, Postbus 92, 5600 AB Eindhoven

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.