Afscheid op een manier die goed voelt

Veel mensen kiezen ervoor om op de dagen tussen overlijden en uitvaart nog zoveel mogelijk samen te zijn met hun overleden dierbare.

In een uitvaartcentrum of thuis verblijven?

Dit samenzijn kan eventueel plaatsvinden in een van de 24-uurs kamers in ons uitvaartcentrum, waar u voortdurend bij uw overleden dierbare kunt zijn. Deze kamer kunt u zo persoonlijk en huiselijk maken als u zelf wilt. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een opbaring thuis, net als vroeger. Zo kunt u in een vertrouwde omgeving afscheid nemen. Het is dankzij lichte balseming zelfs mogelijk dat uw overleden dierbare zonder koeling op een bed wordt opgebaard. Onze professionals helpen u graag met alle benodigdheden. Als u de ruimte nog wat intiemer wilt maken, kunt u bijvoorbeeld met sfeervolle kamerschermen een hoekje creëren waar u in alle rust even bij uw overleden dierbare kunt zijn.

Thuisopbaring, intiem en vertrouwd

Zo kan uw overleden dierbare nog een paar dagen thuis in zijn/haar eigen omgeving verblijven. U kunt samen zijn wanneer u wilt en het proces van afscheid verloopt vertrouwd en intiem. Vaak zien we dat deze dagen, ondanks het verdriet, toch hele mooie dagen zijn. Samen met familie en vrienden rondom de overledene, goede gesprekken, mooie herinneringen of in stilte samenzijn. Kinderen die nog iets moois knutselen of de kist beschilderen, de hond die trouw bij uw overleden dierbare blijft liggen.

Tijdens deze periode van thuisopbaring komen wij dagelijks even kijken naar uw dierbare en indien nodig, veranderen we nog wat details om het aanzicht zo mooi en vertrouwd mogelijk te houden.

Persoonlijk en vertrouwd

Wat uw wensen ook zijn rondom het afscheid; alles is mogelijk binnen onze dienstverlening. Samen met u verzorgen we een afscheid dat bij uw overleden dierbare past op een manier die voor u goed voelt, thuis of in ons uitvaartcentrum. Persoonlijk en vertrouwd.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.