Duurzaamheid, zowel bij leven als bij dood

Steeds meer mensen kiezen voor een duurzame manier van leven waarbij ze zo min mogelijk schade willen toebrengen aan het milieu. Deze wens horen we ook steeds vaker bij uitvaarten. Wij vinden duurzaamheid bij leven én bij dood een goede ontwikkeling. Daarom kiezen wij als uitvaartorganisatie voor een duurzame manier van werken volgens de 5 principes van Stichting GreenLeave.

De kernprincipes van GreenLeave

Onderzoek wijst uit dat niet alleen de inkoop van producten maar juist ook de bedrijfsvoering van invloed zijn op duurzaamheid. Eerlijk zaken doen, goed werkgeverschap, minimale milieu-impact, duurzame inkoop en maatschappelijke betrokkenheid vormen de 5 kernprincipes van GreenLeave, waardoor wij als organisatie nog beter kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld.

Bruijns en duurzaam ondernemen

Wij waren al enigszins vertrouwd met deze manier van duurzaam werken. Zo dragen wij met trots het Keurmerk Uitvaartzorg als bewijs van eerlijk zaken doen. We voeren met regelmaat energiescans uit in onze panden en beperken de CO2 uitstoot van ons wagenpark om onze milieu-impact te verkleinen. Daarnaast kopen wij bewust in en werken bijvoorbeeld met ongebleekt papier en met printers die dankzij de nieuwste technieken energie besparen en een langere levensduur hebben. Zo leveren wij natuurkisten die worden vervaardigd uit massief hout dat sowieso gekapt moest worden. Ook bieden wij u de eco-urn, die helemaal wordt opgenomen in de grond. Uiteraard ondersteunen wij ook lokale activiteiten in het kader van maatschappelijke betrokkenheid. Ook doet Bruijns veel aan voorlichting en verzorgen wij diverse bijeenkomsten om nabestaanden bij te staan in hun verlies.

Duurzaamheid in de mate die u wenst

Onze deelname aan GreenLeave bevestigt het nog maar eens een keer. U kiest bij ons verantwoord voor een persoonlijke uitvaart met duurzaamheid in de mate die u wenst. Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.