Moederdag, een mooie dag voor iedereen!

Het is bijna onmogelijk om Moederdag nog te missen. Je kunt geen winkel meer in zonder te struikelen over alle aanbiedingen waar moeder volgens de winkelier al levenslang op wacht en wat haar leven nog gelukkiger zal maken. Op tv, internet en in de kranten worden we overspoeld door vele advertenties waarin moeder wordt omringd door haar liefdevolle gezin in een harmonieuze omgeving. U bent een gelukkig mens als deze weergave lijkt op uw werkelijkheid maar helaas bestaat er voor velen een andere realiteit.

Geen Moederdag...

Gebroken gezinnen om wat voor reden dan ook, ziekte, het gemis van een dierbare; er kunnen veel oorzaken zijn voor het niet samen vieren van een gelukkige Moederdag. Hoe mooi zou het zijn als wij samen proberen deze dag wat te verlichten voor mensen met verdriet in onze nabijheid. Zoals bij het gemis van een moeder, waardoor Moederdag voor altijd haar glans heeft verloren. Of verdriet om het verlies van een partner of gezinslid, waardoor het gezin niet meer compleet is. En ook het verdriet van mensen die zo graag Moederdag hadden willen vieren, maar helaas nooit kinderen hebben gekregen of hun kind zijn verloren.

Het mooiste Moederdaggeschenk...

We horen het vaak van nabestaanden, in de dagen rondom de uitvaart is er volop aandacht. Maar in de tijd daarna wordt het vaak weer stiller. Dat is ook normaal, omdat iedereen dan toch weer het dagelijkse leven oppakt. Juist op bijzondere dagen als Moederdag voelen we als nabestaanden het gemis van een dierbare het meest. Een beetje aandacht kan al wat helpen.

Door bijvoorbeeld rekening te houden met gevoelens van verdriet, wat afleiding, echt te luisteren naar iemand. Een kaartje, een bloemetje, een bezoekje; het kan deze dag toch een mooi randje geven. Laten we daarom op deze dag ook wat extra aandacht geven aan de mensen om ons heen die daar behoefte aan hebben. Juist op Moederdag!

We wensen iedereen die een dierbare mist veel sterkte a.s. zondag en hopen dat het toch een mooie dag mag worden.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.