Moederdag, ook in Yarden Huis van Brabant en ons uitvaartcentrum

Op zondag 8 mei a.s. is het weer Moederdag. Een gezellige dag voor vele families waar moeder nog eens extra wordt verwend. Veel mensen staan er echter niet bij stil dat Moederdag ook extra confronterend kan zijn voor gezinnen waar men afscheid heeft moeten nemen van een of meer gezinsleden.

Troost door aandacht

Moederdag is ook een verdrietige dag voor ouders die het verdriet moeten verwerken van een doodgeboren kindje. Helaas wordt hun kindje op dit moment nog niet opgenomen in de Basis Registratie Personen (BRP), ondanks een recente petitie met 82.000 handtekeningen. Wij hopen dat deze ouders binnenkort de langverwachte geboorte- en overlijdensakte mogen ontvangen, zodat deze aandacht voor hun kindje hen wat troost kan bieden bij hun enorme verlies.

Aandacht voor uw dierbaren

Als uitvaartverzorger ervaren wij voortdurend dat blijvende aandacht voor overledenen en nabestaanden zeer belangrijk is. Daarom verzorgen wij jaarlijks diverse bijeenkomsten met verschillende thema's, zoals ons samenzijn op komende Moederdag.

Moederdag vieren en herinneren in Yarden Huis van Brabant

Wij nodigen u graag uit om samen te zijn op Moederdag, zondag 8 mei in het crematorium Yarden Huis van Brabant en in ons uitvaartcentrum. We willen u op deze bijzondere dag de kans geven uw herinneringen te delen met anderen. Tijdens dit samenzijn krijgt u een bijzondere kaars, die u thuis of op een ander speciaal plekje kunt branden. Een kaars speciaal voor alle moeders; ter herinnering of uit dankbaarheid dat u nog samen Moederdag kunt vieren.

Van harte welkom op zondag 8 mei!

U bent natuurlijk ook van harte welkom op zondag 8 mei tussen 11.00 en 14.00 uur als u meer informatie wenst of eens wilt rondkijken in ons uitvaartcentrum en crematorium Yarden Huis van Brabant aan de Florijnstraat 60 in Oosterhout.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.