Online condoleanceregister als uitbreiding van onze diensten

De juiste woorden vinden na een overlijden kan best moeilijk zijn. En toch wil men nabestaanden graag laten weten dat er met hen meegeleefd wordt. Een steunbetuiging, in welke vorm dan ook, wordt vaak zeer gewaardeerd. Steeds vaker wordt hiervoor ook een online condoleanceregister gebruikt.

De voordelen van online condoleren

Veel mensen ervaren het als prettig om rustig de tijd te nemen voor het schrijven van de juiste woorden. Bij het online condoleanceregister vindt u ook de gegevens rondom een uitvaart. Uw bericht bereikt de nabestaanden direct.

Online condoleren via onze website

Het online condoleren geeft mensen meer mogelijkheden en heeft daarom naar onze mening absoluut een meerwaarde. Het persoonlijke aspect is hierbij gewaarborgd. Wij bieden u een op maat gemaakt condoleanceregister op www.bruijns-uitvaart.nl/condoleren met de volgende voordelen:

  • Het is makkelijk toegankelijk en ook via uw smartphone prima te bereiken.
  • Na toestemming van nabestaanden voor plaatsing kunt u hier actuele rouwkaarten vinden en een persoonlijk berichtje achterlaten.
  • Om de privacy te waarborgen is uw reactie niet zichtbaar maar wij sturen deze direct door naar de nabestaanden.
  • U kunt hier een persoonlijk rouwboeket bestellen.

Ons condoleanceregister heeft daarnaast voor nabestaanden het voordeel dat ze de link en daarmee ook de rouwkaart kunnen delen via e-mail en op social media. Dit is gemakkelijk wanneer men niet alle postadressen kent van mensen die men wil uitnodigen of informeren. Het is ook mogelijk de link te vermelden in een advertentie of rouwbrief, zodat belangstellenden direct kunnen reageren.

Met respect is altijd goed!

De reacties op ons online condoleanceregister zijn zeer positief. De steunbetuigingen, vaak ook uit onverwachte hoek, worden door nabestaanden als positief ervaren. Ons online condoleanceregister is een integer hulpmiddel om uw medeleven door te geven. Daarnaast blijft elke andere vorm van steunbetuiging uiteraard meer dan welkom en wordt zeer gewaardeerd. Volg uw hart en betuig uw respect op de manier die bij u past. De nabestaanden zullen uw boodschap of gebaar dan zeker waarderen.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.