Persoonlijke dienstverlening en een overzichtelijke website

Als iemand overlijdt, moet er ondanks alle emoties in korte tijd zeer veel geregeld worden. Maar waar moet u eigenlijk allemaal aan denken? Het is belangrijk dat u de juiste informatie gemakkelijk kunt vinden. Zeker op dit moment. Maar ook als u zich eens vrijblijvend wilt verdiepen in de vele mogelijkheden van uitvaarten is heldere informatie zeer belangrijk.

Goede voorlichting

Bruijns uitvaartverzorging weet uit ervaring hoe belangrijk goede voorlichting is. U kunt dan ook altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen rondom afscheid en uitvaart. Verder organiseren we diverse voorlichtingsbijeenkomsten zoals onze jaarlijkse open dag en lezingen over diverse onderwerpen. Ook vindt u veel informatie in onze brochures en op onze website.

Informatie en diensten op onze website

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor online informatie, bestellingen en reacties. Onze website op www.bruijns-uitvaart.nl biedt u ook deze mogelijkheden. Naast informatie over onze dienstverlening, organisatie en over alles waar u mee te maken krijgt na een overlijden, stellen onze uitvaartverzorgers zich aan u voor op hun persoonlijke pagina. U kunt hier ook direct een reactie plaatsen. Ook leest u op onze website meer over de vele mogelijkheden van ons sfeervolle uitvaartcentrum. Wist u dat u ook kosteloos gebruik kunt maken van ons online condoleanceregister? Als nabestaande kunt u hier de rouwkaart plaatsen en als geïnteresseerde kunt u uw deelneming betuigen. Ook bestelt u via onze website gemakkelijk een rouwbloemstuk bij Topbloemenuitvaart.nl. U kunt ook ons document 'Mijn uitvaartwensen' downloaden of aanvragen, waarin u in alle rust uw wensen kunt vastleggen.

Vertrouwde dienstverlening

Het spreekt voor zich dat we u ook graag op onze vertrouwde wijze persoonlijk te woord blijven staan. We helpen u graag met het bestellen van bloemen, het opstellen van een condoleanceregister of met een informatief gesprek over de vele mogelijkheden rondom een uitvaart. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Want we gaan graag samen met u op zoek naar antwoorden en begeleiden u persoonlijk bij het maken van de juiste keuzes.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.