Samen werken aan een onvergetelijke uitvaart

Bij een uitvaart moet alles in één keer goed verlopen. Alles dient tot in de puntjes te worden verzorgd. In relatief korte tijd moet er een vaak drukbezochte bijeenkomst op één of meerdere locaties verzorgd te worden. Het vervoer van uw overleden dierbare en eventuele naasten dient respectvol en betrouwbaar te zijn. Verder dragen een persoonlijke kist of lijkwade, mooie rouwbloemstukken, gepaste muziek, een mooi gedachteniskaartje en duidelijk beeld en geluid bij aan een sfeervolle uitvaart. Persoonlijke teksten en eventuele foto- en filmreportages waarin we nogmaals zien en horen hoe uw overleden dierbare in het leven stond, maken de uitvaart onvergetelijk.

Samenwerking

Omdat alles in een keer goed moet verlopen, is het belangrijk dat een uitvaart tot in detail wordt georganiseerd. Er wordt niets aan het toeval overgelaten en aan alles wordt gedacht. Dit kan alleen als alles duidelijk wordt aangestuurd en alle medewerkers goed samenwerken en bekend zijn met de lokale gebruiken en mogelijkheden.

Ervaring

Het is fijn als u daarbij kunt vertrouwen op onze ervaring. Wij zijn een middelgrote organisatie en verzorgen het gehele afscheid binnen het hechte team van onze organisatie. Persoonlijk en betrokken. Terwijl u één uitvaartverzorger als vaste contactpersoon houdt die het overzicht heeft van alle werkzaamheden, werken onze overige medewerkers nauw samen. Onze collega's inspireren elkaar en houden elkaar scherp. Daar waar nodig springen ze bij.

Complimenten

Dat deze manier van werken succesvol is, blijkt uit de vele mooie complimenten die onze uitvaartverzorgers ontvangen. Ook onze enquete toont een hoge klanttevredenheid met een 9,2 als gemiddeld cijfer.

Uw reactie

Indien u ook suggesties heeft voor verbetering of een reactie wilt plaatsen, horen wij deze graag. Vanaf nu kan dat direct op de persoonlijke pagina van uw uitvaartverzorger. Zo kunnen we dankzij u onze dienstverlening naar een nog hoger niveau tillen.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.