Toelating tot Register Uitvaartverzorgers

Het is vanzelfsprekend dat u er zeker van wil zijn dat een afscheid zo goed mogelijk en met respect voor ieders wensen wordt verzorgd. Met het Keurmerk Uitvaartzorg en het Register voor gecertificeerde Uitvaartverzorgers streeft de uitvaartbranche datzelfde doel na. Bruijns uitvaartverzorging beschikt over dit keurmerk en onze uitvaartverzorgers hebben aangetoond ook individueel aan alle certificatie-eisen te voldoen. Hierdoor mogen zij zich Register Uitvaartverzorgers (RU) noemen. Door dit alles bent u ervan verzekerd dat wij u de best mogelijke ondersteuning bieden.

Keurmerk Uitvaartzorg

Dit keurmerk staat onder andere voor onberispelijke dienstverlening, deskundige en professioneel opgeleide medewerkers en een transparant kostenoverzicht. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). Deze hanteert strenge criteria op het gebied van kwaliteit en staat voor hoogwaardige, empathische dienstverlening.

Toelating tot Register Uitvaartverzorgers

Het Register heeft als doel de vakbekwaamheid van uitvaartverzorgers te borgen en bij te dragen aan een verdere professionalisering van de uitvaartbranche. Als uitvaartverzorger RU zijn wij namelijk ook verplicht om ons continu te blijven ontwikkelen via een programma van permanente educatie. Zo kunnen wij u altijd optimaal informeren over alle mogelijkheden, ook de meest actuele.

Wat betekent de toevoeging van 'RU' voor u?

Eigenlijk verandert er niets voor u. Het is meer een bevestiging van iets wat u waarschijnlijk al wist. Namelijk dat u bij Bruijns zeker bent van een professionele organisatie met een sfeervol uitvaartcentrum en een zeer betrokken team. Wij hebben al jaren ervaring in het verzorgen van persoonlijke uitvaarten. Zo bent u verzekerd van een waardig afscheid, dat u bijblijft en houvast biedt voor de tijd daarna.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.