Vaderdag samenzijn in Yarden Huis van Brabant en ons uitvaartcentrum

Wist u dat Vaderdag in het begin van de 20e eeuw werd geïntroduceerd door een Amerikaanse dame, die haar vader wilde eren om zijn doorzettingsvermogen en kracht? Zij deed dit in navolging van Moederdag, waarmee men een jaar eerder was gestart. In de hele wereld werd haar initiatief gaandeweg gevolgd, ook in Nederland. Wij vierden deze dag eerst in oktober maar sinds 1948 vieren we Vaderdag op de derde zondag in juni.

Vieren en herdenken

Ook dit jaar zetten we vader op deze dag extra in het zonnetje. Hopelijk kunt u dit nog gezellig met al uw dierbaren vieren. Als dat onverhoopt niet zo mocht zijn, leent Vaderdag zich net als Moederdag uitstekend voor het herdenken van dierbaren, die niet meer bij ons zijn. Dit herdenken kan op veel manieren. Thuis in alle rust of samen met uw naasten. U kunt er echter ook voor kiezen om samen met ons uw dierbaren te herdenken.

Vaderdag vieren en herinneren in Yarden Huis van Brabant

Op zondag 19 juni openen wij opnieuw onze deuren. Wij bieden u dan de mogelijkheid om in ons uitvaartcentrum en in het Yarden Huis van Brabant uw herinneringen te delen met anderen en een kopje koffie te drinken. Ook ontvangt u van ons een bijzondere kaars, die u thuis of elders kunt branden ter herinnering aan uw overleden dierbare. Een kaars die krachtig brandt als symbool voor de warmte en kracht van uw oneindige verbondenheid.

U bent van harte welkom op zondag 19 juni

U bent van harte welkom in ons uitvaartcentrum en crematorium Yarden Huis van Brabant aan de Florijnstraat 60 in Oosterhout op zondag 19 juni tussen 11.00 en 14.00 uur voor het samenzijn voor Vaderdag. Ook als u meer informatie wenst of eens wilt rondkijken, bent u dan van harte welkom.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.