Verzeker u van een passende uitvaart

Naast alle emoties rondom een afscheid krijgt u ook te maken met diverse kosten. Het gebeurt helaas nog steeds dat nabestaanden tot de conclusie komen dat niet alles financieel mogelijk is wat ze graag hadden gewenst bij een uitvaart. Dat is spijtig want een uitvaart naar wens kan later een waardevolle herinnering zijn die helpt bij het rouwproces.

Keuze in uitvaartverzekeringen

Met een passende polis verzekert u zich van de uitvaart zoals u die wenst. U kunt kiezen uit twee soorten uitvaartverzekeringen; een natura (sommen)- of een kapitaalverzekering.

Natura (sommen)verzekering

Bij een natura(sommen)verzekering worden uitsluitend de diensten vergoed waar u volgens het pakket recht op heeft. Alle overige afgenomen diensten moeten worden bijbetaald. Als u kiest voor een andere uitvaartondernemer dan aangeboden, zal de polis worden uitgekeerd. Het bedrag is afhankelijk van de verzekeraar waar de polis is ondergebracht en verschilt van jaar tot jaar.

Kapitaalverzekering

Bij een kapitaalverzekering wordt gegarandeerd het verzekerd kapitaal uitgekeerd bij overlijden. Dit geeft u meer vrijheid om de uitvaart zo in te vullen zoals u dat wenst. Zeker tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden, waarvan een groot aantal helaas (nog) niet wordt gedekt door een natura (sommen)verzekering.

De keuze van de uitvaartverzorger

U bent altijd vrij in de keuze van uitvaartverzorger. Hoewel uw verzekeringsmaatschappij u een voorstel zal doen wie de uitvaart kan verzorgen, heeft u toch het recht om ervoor te kiezen voor Bruijns uitvaartverzorging.

Bruijns uitvaartverzorging en verzekeringen

Wij werken samen met diverse uitvaartverzekeraars zoals Yarden, Ardanta en Onderlinge Hulp. Als u verzekerd bent bij een van deze organisaties en u laat de uitvaart door ons verzorgen, dan bent u gegarandeerd van uitvoering volgens de polisvoorwaarden en daarmee van maximaal voordeel. Een ander bijkomend voordeel is dat wij u dan de zorg van de administratieve afhandeling van uw verzekeringspolis uit handen nemen. Bent u verzekerd bij een andere uitvaartverzekeraar, informeer dan vrijblijvend bij ons naar de mogelijkheden. Heeft u geen verzekering, dan helpen wij u vanzelfsprekend ook graag.

Meer weten?

Wilt u meer weten over uitvaartverzekeringen? Wij vertellen u graag vrijblijvend over de mogelijkheden, kosten en dekking van diverse verzekeringen of van uw eventuele polis.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.