Zijn uitvaartverzorgers ook verdrietig bij een uitvaart?

Dit is een vraag die ons vaak wordt gesteld. En vervolgvragen als 'hoe gaan jullie daar mee om' en 'hoe houden jullie dat dan vol'?' Wij begrijpen deze vragen overigens maar al te goed. Als uitvaartverzorger krijgen wij nou eenmaal te maken met veel verdriet na het overlijden van een dierbare. Het is daarom voor veel mensen moeilijk voor te stellen dat zoiets ook mooi kan zijn.

Persoonlijk en betrokken

Bij het verzorgen van een afscheid raken wij als uitvaartverzorger zelf ook persoonlijk betrokken, elke keer opnieuw. Daarbij is de ene uitvaart tragischer en verdrietiger dan de andere en natuurlijk zijn wij ook wel eens erg aangedaan door een overlijden. Binnen ons team beleven we dit verdriet samen en zo vinden wij steun bij elkaar. Hoe verdrietig ook, we willen elke uitvaart persoonlijk en betrokken verzorgen zodat dit afscheid later een waardevolle herinnering voor u kan worden. Een mooie herinnering kan u later namelijk ook helpen tijdens de rouwverwerking. Wij willen u daar graag in bijstaan door het afscheid zo goed mogelijk te verzorgen.

Met emotie en efficiency

Ondanks onze emoties realiseren we ons voortdurend dat we gevraagd zijn om u als nabestaanden bij te staan en te helpen bij de verzorging van het afscheid. Samen met u willen we zorgen voor een waardig en respectvol afscheid. Binnen ons team doen we dat met gevoel maar ook met behoud van overzicht en efficiency. Want u verwacht terecht van ons dat we alles perfect verzorgen rondom het afscheid en de uitvaart. Onze emoties mogen dus nooit de overhand krijgen, hoe verdrietig het overlijden ook is.

Afscheid

Na de uitvaart nemen wij ook afscheid van u, de nabestaanden, met wie we tijdens de intensieve dagen vooraf aan de uitvaart vaak een goede band hebben opgebouwd. Daarom vinden wij het ook fijn om een tijdje na een uitvaart weer contact met u op te nemen om na te praten over de uitvaart en te bekijken of we nog iets voor u kunnen betekenen.

Dank en waardering

De vraag hoe we het volhouden, is gemakkelijk te beantwoorden. De vele blijken van dank en waardering van nabestaanden doen ons zoveel goed en geven ons altijd weer houvast om verder te gaan, hoe verdrietig een uitvaart ook geweest is.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.