Asbestemming

U mag de as vier weken na de crematie ophalen bij het crematorium. Als de wens van uw dierbare bekend is, dient de as volgens die wens te worden bewaard of verstrooid.

Mogelijkheden asbestemming

Als u niet weet wat de wensen zijn, mag u zelf bepalen welke bestemming de as krijgt. U kunt kiezen voor verstrooien of bewaren, of mogelijk een combinatie van beide. Wilde uw overleden dierbare graag naar de zee? Of hield hij of zij juist van het bos? Misschien wilt u dat de as van uw dierbare wordt begraven in het familiegraf of bijgezet in een columbarium. Steeds meer mensen kiezen er ook voor om de as thuis te bewaren in een mooie urn of een beetje as bij zich te dragen in een persoonlijk sieraad.

Asbestemming binnen de wet

Onze uitvaartverzorger kan u precies vertellen wat er wettelijk allemaal mogelijk is. Zo weet u bij eventueel uitstrooien dat u dit op de gekozen locatie in alle rust mag doen.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM ¬†Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.