Rouwvervoer en begeleiding

Als een van de weinige uitvaartorganisaties beschikken wij over een eigen wagenpark van rouwauto’s in de kleuren grijs, blauw en zwart met bijpassende volgauto's. Hierdoor bent u altijd verzekerd van betrouwbare en stijlvolle auto's die op verantwoorde en respectvolle wijze worden bestuurd door onze eigen medewerkers. U kunt het rouwvervoer zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Als u kiest voor een totaal andere vorm van vervoer kunnen we u daar natuurlijk ook bij helpen.

Begeleiding

Het is mooi om samen met familie of vrienden uw overleden dierbare te begeleiden bij het naar binnen en buiten gaan bij de afscheidsceremonie. Indien u dit echter liever niet zelf doet, verzorgen wij dat graag voor u met onze uitvaartassistenten. Natuurlijk bespreekt onze uitvaartverzorger het vervoer en de begeleiding van uw dierbare tot in detail, zodat alles precies verloopt zoals u dat wenst.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.