Rouwdrukwerk en rouwadvertentie

Na een overlijden wordt meestal de directe omgeving onmiddellijk geïnformeerd. Er blijven dan echter nog veel mensen over, die ook moeten worden ingelicht. Ook moeten de details van de uitvaart bekend gemaakt worden. Dit kunt u doen met een rouwbrief en/of een advertentie in een dagblad.

Rouwdrukwerk

Hoe typeert u uw dierbare in één zin? Welke foto is een goede weergave hoe uw dierbare in het leven stond? Veel mensen kiezen ervoor om iets persoonlijks toe te voegen aan het rouwdrukwerk. Mogelijk wilt u dat ook. Onze uitvaartverzorger helpt u graag op weg met veel voorbeelden van rouwbrieven, gedachteniskaartjes en dankbetuigingen die we in onze eigen drukkerij verzorgen. Het is ook mogelijk een geheel eigen ontwerp te maken. Onze ontwerpstudie helpt u daar graag bij.

Rouwadvertentie

Met een rouwadvertentie in een dagblad kunt u ook de mensen bereiken van wie u het adres niet heeft of van wie u niets eens wist dat uw overleden dierbare hen kende. Onze uitvaartverzorger adviseert u graag over plaatsingen en tarieven in dag- of weekbladen. U zult zien dat de advertentiekosten ook kunnen mee vallen, afhankelijk van uw keuze van dag- of weekblad, landelijk of regionaal.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.