Laat u inspireren voor een persoonlijk afscheid!

We helpen u graag op weg met ideeën en suggesties, zodat het afscheid echt persoonlijk en herkenbaar wordt. U houdt daarbij uiteraard zelf de regie in handen, als u dat wenst. Wij nemen u alle zorg uit handen zodat u zich kunt richten op uw emoties en op de invulling van een gepast en persoonlijk afscheid. 

Uitvaartervaring in Oosterhout en omgeving

Het is best lastig om binnen de korte tijd die beschikbaar is een goede keuze te maken qua invulling en locaties. Past bijvoorbeeld het aantal mensen dat u verwacht wel in die mooie zaal? En mogen op de oprijlaan wensballonnen worden opgelaten? Hoe ver is het eigenlijk lopen van de kerk naar de begraafplaats of is het toch beter om een rouwstoet van auto's te verzorgen? Door onze jarenlange ervaring kennen wij de gebruiken en mogelijkheden van Oosterhout en omgeving als geen ander. Daarom kan onze uitvaartverzorger u heel goed adviseren bij de invulling van een zo persoonlijk mogelijk afscheid. 

Historie van Bruijns uitvaartverzorging

We zijn al sinds 1906 actief in Oosterhout en omgeving. In die tijd verzorgde de plaatselijke koster nog de uitvaart waarbij onze organisatie verantwoordelijk was voor het vervoer. Dit duurde tot 1956, het jaar waarin de toenmalige koster door ziekte afscheid nam van de verzorging van uitvaarten. Sinds dat jaar staat onze organisatie geregistreerd als Bruijns uitvaartverzorging en verzorgen we persoonlijke en gedenkwaardige uitvaarten in Oosterhout en omgeving.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.