U weet vooraf waar u aan toe bent

De kosten van een uitvaart hangen uiteraard af van uw wensen maar gemiddeld variëren deze tussen 5.000 en 8.000 Euro. Een intiem afscheid met een kopje koffie thuis, brengt andere kosten met zich mee dan een afscheid met honderden mensen tijdens een afsluitende borrel in een exclusieve locatie. Wij geven u vooraf een gedetailleerde begroting, zodat u precies weet waar u aan toe bent qua kosten voor opbaring, kist, rouwvervoer, drukwerk, bloemen, samenzijn na de uitvaart en het tarief voor onze dienstverlening. Wij beschikken over het Keurmerk Stichting Uitvaartzorg; uw garantie voor onberispelijke dienstverlening, deskundige gediplomeerde medewerkers en een transparante en eerlijke prijs/kwaliteitverhouding.

Persoonlijke dienstverlening tegen een eerlijke prijs

Beschikt u over ruime of juist beperkte financiële middelen? Ongeacht uw bestedingsruimte denken wij graag met u mee en adviseren u over alle mogelijkheden om tot een persoonlijke invulling van de uitvaart te komen. Maatwerk dus, waarbij wij zoveel mogelijk kostenbesparend willen werken. Wij presenteren u binnen één dag na onze bespreking een transparante begroting, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. In onze vormgevingsstudio is elk ontwerp voor rouwdrukwerk mogelijk. Daarnaast kunt u kiezen uit onze diverse modellen rouw- en volgauto's. Dankzij deze en andere mogelijkheden die we in eigen huis voor u kunnen verzorgen, zijn wij in staat u onze persoonlijke dienstverlening tegen een eerlijke prijs aan te bieden. Een rouwadvertentie, maar ook het bestellen van bloemen en een foto- of videoreportage zijn voorbeelden van diensten die wij ook graag voor u verzorgen. Deze kosten financieren wij voor en belasten we één op één aan u door, zonder dat daarvoor een bemiddelingsfee wordt gehanteerd. U ontvangt dus één verzamelfactuur voor alle geleverde diensten. Vraag vrijblijvend onze tarieven aan, we lichten deze graag toe.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.