Reacties

 • Een memorabele week

  14-01-2020

  We kijken terug op een prachtige uitvaart van onze vader en moeder's echtgenoot. In de dagen voorafgaand aan de uitvaart was Maarten op ieder wenselijk moment beschikbaar. Hij hóórt, voélt en wéét wat op dat moment nodig en passend is. Maarten denkt mee, adviseert waar het past; schakelt snel waar het moet, en behoudt het overzicht. Zijn vriendelijke persoonlijkheid in combinatie met zijn professionele nabijheid hebben ertoe bijgedragen dat wij kunnen terugkijken op een voor ons memorabele week. Heel veel dank aan Maarten en zijn collega’s.

 • Complimenten

  24-07-2019

  Persoonlijke begeleiding Maarten respectvol, persoonlijk, flexibel en behulpzaam. Combinatie uitvaartcentrum en crematorium is zeer prettig. Alles is goed op elkaar afgestemd, een prettige, warme sfeer.
  Wij hebben een goed gevoel overgehouden aan de uitvaart van mijn moeder. De persoonlijke begeleiding door Maarten van Bavel was geweldig. Complimenten.

 • Een sterk staaltje emotioneel eigenaarschap

  10-06-2019

  Maarten heeft ons heel goed aangevoeld en creatief meegedacht zodat de uitvaart op zondag kon plaats vinden. Een sterk staaltje emotioneel eigenaarschap.
  Maarten was professioneel, ingetogen en zeer betrokken. Een vraag braak van begin tot eind.

 • Met een lach en een traan

  15-04-2019

  Mede door Maarten hebben we mijn man, vader en opa een prachtig afscheid kunnen geven. Meelevend, meedenkend, persoonlijk en geven alle tijd en ruimte in de moeilijke dagen. Met een lach en een traan.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.