Reacties

 • Grote complimenten

  08-07-2020

  Maarten, mede dankt zij jou hebben wij "Annie - Ons Mam" een mooie afscheidsdienst kunnen geven.

  Op onze kennismakingsbijeenkomst van zaterdag 23 mei 2020 gaf jij ons al een positief gevoel. Ja, wij vroegen bij een eerste telefonisch gesprek om de beste uitvaartverzorger/begeleider. In onze bevindingen hebben we die ook gekregen. Jij hebt de eigenschappen om op een persoonlijke manier iedereen voor zijn taakstelling goed te informeren en waar nodig aanvullende hulp te bieden, zonder dat er stress ontstond in deze zware droevige tijd. Altijd was je goed bereikbaar of reageerde je z.s.m. terug. Ook de dienst was van het begin tot het einde waardig en persoonlijk, wat ook geldt voor het persoonlijk afscheid nemen. Je inleiding van de dienst - sprekers en afsluiting is een compliment waard.

  Wij willen daarom ook een GROOT COMPLIMENT en waardering naar je uitspreken.
  Tevens wensen wij je nog veel succes voor de toekomst.

  Jan-Jorg-Arie-Bob.

 • Je nam de tijd

  13-05-2020

  Hallo team Bruijns. Ondanks het corona virus toch persoonlijk, samen met mijn broer, de crematie van onze moeder kunnen regelen. Wat een fijn mens ben je Maarten. Je nam de tijd, luisterde goed naar wat we wilden. Bovendien gaf je ons de ruimte om keuzes te maken. Je stelde jezelf goed op de achtergrond, maar was er voor ons als we je nodig hadden. De communicatie, terugkoppeling van zaken etc, zeer goed geregeld. Je presentie, aandacht en oog voor zaken had je goed op orde tijdens de dienst. Dit alles maakt een afscheid waardig. Ook compliment aan de begeleiding op de avond van het rouwbezoek. Ook hier weer aandacht voor de nabestaanden. Top hoor. We hebben de warmte en geborgenheid gevoeld en dat is prettig in een tijd waarin je in een wirwar van gevoelens en emoties zit. Ook dank aan hen die achte de schermen werken. Nogmaals dank, namens Dinny, Cora, John, Maura.

 • Een memorabele week

  14-01-2020

  We kijken terug op een prachtige uitvaart van onze vader en moeder's echtgenoot. In de dagen voorafgaand aan de uitvaart was Maarten op ieder wenselijk moment beschikbaar. Hij hóórt, voélt en wéét wat op dat moment nodig en passend is. Maarten denkt mee, adviseert waar het past; schakelt snel waar het moet, en behoudt het overzicht. Zijn vriendelijke persoonlijkheid in combinatie met zijn professionele nabijheid hebben ertoe bijgedragen dat wij kunnen terugkijken op een voor ons memorabele week. Heel veel dank aan Maarten en zijn collega’s.

 • Complimenten

  24-07-2019

  Persoonlijke begeleiding Maarten respectvol, persoonlijk, flexibel en behulpzaam. Combinatie uitvaartcentrum en crematorium is zeer prettig. Alles is goed op elkaar afgestemd, een prettige, warme sfeer.
  Wij hebben een goed gevoel overgehouden aan de uitvaart van mijn moeder. De persoonlijke begeleiding door Maarten van Bavel was geweldig. Complimenten.

 • Een sterk staaltje emotioneel eigenaarschap

  10-06-2019

  Maarten heeft ons heel goed aangevoeld en creatief meegedacht zodat de uitvaart op zondag kon plaats vinden. Een sterk staaltje emotioneel eigenaarschap.
  Maarten was professioneel, ingetogen en zeer betrokken. Een vraag braak van begin tot eind.

 • Met een lach en een traan

  15-04-2019

  Mede door Maarten hebben we mijn man, vader en opa een prachtig afscheid kunnen geven. Meelevend, meedenkend, persoonlijk en geven alle tijd en ruimte in de moeilijke dagen. Met een lach en een traan.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.