Reacties

 • Terugkijken op een hele mooie afscheidsbijeenkomst

  01-07-2020

  Beste Marie-José,

  We hebben een zware week achter de rug na het overlijden van onze zoon, broer en oom Geert. Dankzij jouw geweldige begeleiding in deze week kunnen we terugkijken op een hele mooie afscheidsbijeenkomst bij de crematie.

  Tijdens het eerste gesprek op zondag nam je alle tijd en luisterde je als mens en professional naar ons, dat deed ons erg goed.
  Er was veel werk te doen en jij en je collega’s hebben ons daar ontzettend goed bij geholpen. Bijvoorbeeld het maken van de kaart, het overleg via mail ging meteen over en weer om de kaart zo snel mogelijk klaar te hebben.
  Alle voorstellen en tips om mooi afscheid te kunnen nemen kwamen van jou, wij waren eigenlijk niet goed in staat om zelf veel te bedenken. We hebben, op advies van jou, veel werk zelf gedaan en dat is voor ons al een begin geweest voor de verwerking van het grote verlies.

  Ook je telefoontjes tussendoor hebben we erg weten te waarderen, je dacht aan ons. We hebben je leren kennen als een gevoelig en meelevend persoon wat we op dat moment ook erg nodig hadden.

  Heel erg veel dank voor je geweldige begeleiding en al het werk dat je voor ons hebt gedaan. Ook veel dank aan je collega’s die meteen voor ons klaar stonden.

 • Op de juiste momenten optreden

  29-06-2020

  Beste Marie-José,

  Bij deze wil ik alvast een reactie sturen naar jou over de begeleiding vanaf het sterven tot het afscheid na de crematie van onze moeder.
  Niet alleen van mij, maar ook mijn broer, zus, zwager en mijn vrouw van origine ook Marie-José (geboren in Frankrijk) en heden Marjos, willen wij jou hiervoor hartelijk danken.

  Wij vonden het geweldig hoe je met ons omging en alles heel professioneel leidde. Je hield alles in de gaten en trad op de juiste momenten heel deskundig op. Het inleven van ons verlies was voor ons een verademing en we konden zelfs op de moeilijke momenten ook op troost van jou rekenen. Geen langdradigheden, maar glashelder kunnen vertellen wat wij mee zouden maken en ga zo maar door.

  Namens ons alle vijf willen we jou danken voor jouw begeleiding in deze voor ons moeilijke dagen.

 • Complimenten aan Marie Jose

  25-06-2020

  Dag Marie-Jose,

  Vanuit het diepst van mijn hart en die van de hele familie wil ik je oprecht bedanken voor de enorme steun en toeverlaat die je bent geweest, voor de tact en diplomatie, van een enorm hoog niveau, die je hebt getoond, en voor de onvoorstelbare mooie en respectvolle begeleiding voor, tijdens en na afloop van de uitvaart. Je mooie woorden en zo veel meer.

  Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe zeer wij jou en je team hebben gewaardeerd. Een pluim is niet genoeg!!! Dank je wel vanuit mijn persoon dat je naar me geluisterd hebt, dat je feilloos hebt aangevoeld hoe of wat te doen en mij zo hebt bijgestaan in het nemen van erg moeilijke beslissingen.
  Het applaus voor Conny is bij iedereen zo indrukwekkend overgekomen, nimmer heb ik een applaus zo terecht ervaren en vol overgave gedaan.

  Dank je wel! Marie-Jose ons respect en diepe waardering heb je meer dan verdiend. Ik hoop dat iedereen die een geliefde verliest iemand zoals jij heeft om hem of haar bij te staan. Met enorme dankbaarheid en veel respect, een lieve groet.

 • Dankbaar voor professionaliteit en betrokkenheid

  28-10-2019

  Woensdag, 11 oktober, overleed mijn vader. De uitvaart moest uiterlijk zaterdag 14 oktober plaatsvinden omdat mijn zus op die dag nog in het land was. Een en ander betekende dat de crematiebijeenkomst heel snel geregeld moest worden.

  Mede namens mijn moeder wil ik je hartelijk bedanken voor de uiterst professionele en betrokken wijze waarop je de voorbereidingen ter hand hebt genomen. Tot in het kleinste detail zorgde je ervoor dat alles in orde kwam. Aan niets was te merken dat er sprake was van een zeer korte tijd tussen overlijden en crematie.

  Onze welgemeende complimenten hiervoor, ook voor de oprechte, persoonlijke benadering. Deze heeft voor ons veel betekend.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.