Muzikale troost door Bruijns en Yarden, november 2015

Op zondag 13 december a.s. organiseren Bruijns uitvaartverzorging en Yarden Vereniging een interessante bijeenkomst waarin wordt nagedacht over de functie van muziek bij een uitvaart. De bijeenkomst in het crematorium Yarden Huis van Brabant aan de Florijnstraat 60 te Oosterhout duurt van 14.00-16.00 uur met daarin ook alle ruimte voor het stellen van uw vragen. U ben van harte welkom vanaf 13.30 uur voor een kopje koffie. De bijeenkomst wordt verzorgd door Martin J.M. Hoondert, universitair docent 'Muziek, Religie en Ritueel' aan de Universiteit van Tilburg. Hij is actief als koordirigent en zanger en is een groot kenner en liefhebber van muziek in onze huidige cultuur.

Aanmelden

De toegang tot deze lezing over de betekenis van muziek bij afscheid en de vraag hoe muziek ons kan troosten, is gratis. U kunt zich aanmelden via info@bruijns-uitvaart.nl of bel naar Bruijns uitvaartverzorging: 0162-457775.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM ¬†Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.