Eigen sfeervol uitvaartcentrum voor persoonlijk afscheid

Ons uitvaartcentrum is vanaf april 2015 gevestigd in hetzelfde pand als het Yarden crematorium. Hierdoor kunnen we de verzorging, opbaring en in nauwe samenwerking met Yarden ook de crematie van uw overleden dierbare onder hetzelfde dak verzorgen. Dit geeft rust en we kunnen u volledig van dienst zijn en onbeperkt meedenken in mogelijkheden. We geven u alle tijd voor het afscheid en zorgen er uiteraard voor dat er nooit twee rouwbezoeken gelijktijdig plaatsvinden, om zo de intimiteit te waarborgen. U kunt in de aula's van het crematorium terecht met gezelschappen van 50 tot 110 genodigden.

'Feeling environment'

Ons uitvaartcentrum en het Yarden crematorium zijn beide zeer sfeervol ingericht volgens het 'Feeling environment' principe. Hierbij staan de emoties van u als nabestaande centraal. Daarom is er in iedere ruimte gekozen voor een inrichting waarbij stoffen, kleuren, verlichting en geuren aansluiten bij uw emoties, wat u ondersteunt in het rouwproces.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.