Locatie

Je kunt altijd bij ons terecht. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele ruimte voor een opbaring of wanneer je alleen de dienst bij ons op locatie wilt laten verzorgen. Ook wanneer je een andere uitvaartondernemer de uitvaart laat verzorgen ben je welkom bij ons uitvaartcentrum in Oosterhout.

Onze locatie in Oosterhout beschikt over meerdere mogelijkheden. Met een uitvaart heb je vaak te maken met vervoer tussen het uitvaartcentrum en het crematorium; bij ons is dat niet het geval. Het crematorium grenst namelijk aan het sfeervolle uitvaartcentrum. Dit maakt het mogelijk om je overleden dierbare bij onze locatie op te laten baren tot aan de uitvaart. De uitvaart kan vervolgens plaatsvinden in de sfeervolle aula van het uitvaartcentrum of met een groter bezoek, in de aula van het crematorium. Ook kan de crematie en het afsluitend samenzijn op deze locatie plaatsvinden.

Wij vinden het belangrijk dat je op je gemak bent bij ons, dat het voelt zoals thuis. Ons uitvaartcentrum is om die reden warm en sfeervol ingericht. Fijne zitjes, verschillende soorten koffie, thee en frisdrank. Je kunt je eigen muziek afspelen en er is meestal de mogelijkheid tot 24/7 toegang. Aan alles is gedacht om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Laat het ons weten wanneer het je aan iets ontbreekt, dan zorgen wij daar graag voor.

Bruijns uitvaartverzorging
ErnaJansen_restaurant_Bruijnsuitvaartverzorging
Restaurant

In ons sfeervolle restaurant is alle ruimte om samen te komen na de dienst.

Ontdek meer
aula-crematorium-oosterhout-bruijns-uitvaart
Aula crematorium

Neem afscheid met uitzicht op de natuur in de sfeervolle aula van het crematorium met comfortabele banken.

Ontdek meer
rouwkamer-bruijns-uitvaartverzorging-oosterhout-uitvaartcentrum
Rouwkamers

Bekijk onze rouwkamers in huiselijke sfeer. Wij beschikken ook over een 24 uur kamer.

Ontdek meer
beeld-en-geluid-crematorium-oosterhout
Beeld, geluid en sfeer

Speel een fotorapportage/film af en dim/kleur het licht naar wens. Voor een optimale sfeerbeleving.

Ontdek meer
aula-uitvaartcentrum-bruijns-uitvaartverzorging-oosterhout-breda
Aula uitvaartcentrum

Comfortabel en knus. Voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Ontdek meer
buiten-crematorium-uitvaartcentrum-bruijns-oosterhout
Buitenomgeving

Een bosrijke groene omgeving.

Ontdek meer

Afscheid op locatie

Naast de mogelijkheden bij ons op locatie komt het dikwijls voor dat we een afscheidsdienst of een afsluitend samenzijn begeleiden op een andere locatie in de buurt.

Wij hebben verschillende relaties met horecagelegenheden in Oosterhout en omgeving. Misschien kwam de overledene graag in de kantine van de voetbalclub of ging hij of zij graag naar het theater. In de meeste gevallen is het dan prima mogelijk om het afsluitend samenzijn op die locatie te organiseren. Wel zo persoonlijk.

Bekijk de mogelijkheden

Virtuele Tour

Ook indien je de uitvaart door een andere uitvaartondernemer laat verzorgen is het mogelijk om afscheid te nemen van jouw overleden dierbare op onze locatie in Oosterhout. Onze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk en onze gastvrouwen staan graag tot je dienst.