Restaurant

“Gastvrij als onze moeder was, wilde ze ook dat de gasten tijdens de condoleance niets tekort zouden komen.”

Het sfeervolle restaurant is een geschikte locatie om nog even samen te komen na de dienst. De ruimte leent zich uitstekend voor grote én voor kleine gezelschappen. Bij een persoonlijk afscheid hoort goed eten en drinken. Tegenwoordig is er dan ook heel veel mogelijk. Verschillende soorten koffie en thee, maar ook goede wijnen, verschillende soorten bier en luxe koude of warme hapjes. We kunnen uiteraard een kopje koffie met een plakje cake serveren, maar ook een diversiteit aan alcoholische dranken met een borrelplank behoort tot de mogelijkheden.

Contact
Bruijns uitvaartverzorging

Het paviljoen

In verband met het coronavirus bieden wij momenteel het Paviljoen aan als locatie om samen te komen na de dienst. Op deze manier kunnen wij plaats bieden aan het maximaal aantal gasten die aanwezig mogen zijn bij een uitvaart.

Het Paviljoen beschikt over een bar en vele gezellige zitjes. Je kijkt uit op de mooie tuin en er is ook gelegenheid om buiten plaats te nemen op het terras. Hier kun je veilig en in een fijne sfeer op anderhalve meter afstand samenkomen. Het paviljoen grenst aan het crematorium en is goed bereikbaar via de aula.

Coronavirus en uitvaart

Nabestaanden vragen zich natuurlijk af wat het betekent wanneer er een dierbare komt te overlijden aan het coronavirus. Bruijns Uitvaartverzorging volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus en geeft op deze pagina eventuele updates met betrekking tot het virus en een uitvaart. Bruijns volgt hierin de instructies van het RIVM en de GGD.

 

Wij hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.
Staat je vraag er niet bij? Stel deze dan aan ons via info@bruijns-uitvaart.nl

LEES MEER