Een warme, tastbare herinnering aan uw overleden dierbare

Na het overlijden van een dierbare beleven veel nabestaanden de dagen tot aan de uitvaart in een roes. Vaak dringt het echte verlies en gemis pas later tot hen door. Herinneringen kunnen daarbij door de tijd steeds meer troost gaan bieden en waardevoller worden.

Tastbaar

Foto's, filmpjes of gedachten als herinneringen; alles is even dierbaar en waardevol. De laatste jaren zijn er gelukkig ook steeds meer mogelijkheden bijgekomen voor het bewaren van tastbare herinneringen. Zo zijn wij vijftien jaar geleden als eerste gestart met het vervaardigen van 3D hand- en gelaatsafdrukken en daarna volgde onze uitgebreide collectie van as- en herinneringssieraden. En vanaf nu kunnen wij u ook een unieke en tastbare herinnering aan uw overleden dierbare bieden in de vorm van een sfeervol en warm tapijt.

Elegante en sfeervolle herinnering

In dit unieke tapijt wordt de vingerafdruk van uw overleden dierbare op elegante wijze verweven in de stof. Hierdoor krijgt u een uniek tapijt dat symbool staat voor de identiteit van uw overleden dierbare. Terwijl de vingerafdruk goed herkenbaar is voor u, is het voor anderen 'gewoon' een sfeervol tapijt. Dat maakt het minder beladen en geeft u de mogelijkheid in alle rust de herinnering aan uw overleden dierbare te koesteren.

Wand- of vloertapijt

Ons Fingerprintcarpet is te gebruiken als wand- of vloerkleed. Het is beschikbaar in diverse formaten en in standaard twaalf kleuren. Uiteraard kunt u ook een kleur naar wens samenstellen, zoals de lievelingskleur van uw overleden dierbare of een kleur die helemaal bij uw inrichting past.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit nieuwe tapijt of over onze andere mogelijkheden voor tastbare herinneringen? Neemt u gerust contact met ons op, we praten u graag bij. Ook vindt u meer informatie op onze website.

Contact

  • Bruijns uitvaartverzorging
  • Florijnstraat 60
  • 4903 RM  Oosterhout
  • Telefoon: 0162 457 775
  • E-mail: info@bruijns-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.