Voor de uitvaart

Het is ons uitgangspunt om troost te kunnen bieden na een overlijden. Dit doen wij door je zo goed mogelijk bij te staan en een persoonlijk afscheid met je te organiseren. Onze uitvaartverzorger is er voor je vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart. Wij helpen je met keuzes maken, inspireren je met betrekking tot de invulling van het afscheid en wij hebben goed in de gaten waar behoefte aan is.

Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Vanaf het moment van overlijden moet er meteen actie ondernomen worden. Er dient contact opgenomen te worden met een arts, die het overlijden vaststelt. Daarna neem je contact met ons op om het overlijden te melden. Onze telefoniste zal je dan stap voor stap vertellen wat er moet gebeuren en zal vragen wat de wensen zijn omtrent een laatste verzorging en opbaring. Mag je dierbare overgebracht worden naar ons uitvaartcentrum of wil je liever dat hij of zij thuis blijft tot de dag van het afscheid? De telefoniste zal ook het eerste contact leggen met één van onze uitvaartverzorgers.

Bruijns uitvaartverzorging

Wensen vastleggen

Helaas komt het geregeld voor dat een overlijden onverwachts plaatsvindt. In dit soort gevallen ervaren we regelmatig dat de overledene niet kenbaar heeft gemaakt wat zijn of haar wensen zijn met betrekking tot de uitvaart. Dit resulteert in twijfel en verdriet bij de nabestaanden. Vaak helpt het als de nabestaanden weten wat de wensen waren en draagt dat bij aan een positief gevoel rondom het afscheid. Dit is zeker iets wat hij of zij gewild zou hebben.

Leg je uitvaartwensen dus tijdig vast. Bespreek met je naasten hoe je het afscheid voor je ziet. Wil je gecremeerd worden of begraven? Koffie en cake of wijn en bitterballen? Het kan allemaal; de mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos. Vraag kosteloos een wensenboekje bij ons aan of voer een vrijblijvend gesprek met onze uitvaartverzorger. Wij komen graag bij je thuis langs om de mogelijkheden en wensen eens te door te nemen.

Uitvaartwensen
Bruijns uitvaartverzorging

Als ik er later niet meer ben – Van mij voor jou

Een laatste troost, voor als je er niet meer bent.

Wat laat jij aan jouw dierbaren achter als je er niet meer bent? Een vraag waar je waarschijnlijk niet vaak bij stilstaat. Misschien omdat het te confronterend, beangstigend of emotioneel is? Of omdat je er simpelweg nog niet mee bezig bent? Toch is het wel een belangrijke vraag. Want misschien wil je naast materiele zaken ook iets anders achterlaten. Iets waarin liefde en herinneringen voortleven. Voor de mensen die het dichtst bij je staan: je geliefde, je ouders, je kinderen. Zodat zij niet met vragen achterblijven.

Aanvragen
Bruijns uitvaartverzorging

Verzorging en opbaring

Wanneer je het overlijden bij ons meldt, zullen er een aantal vragen aan je gesteld worden. De telefoniste zal vragen of dat je het fijn vindt dat er meteen iemand bij je langs komt om je dierbare overledene over te brengen naar ons uitvaartcentrum of dat het de wens is om hem of haar thuis in de eigen vertrouwde omgeving op te baren.

Sommige nabestaanden vinden het een prettig idee dat de overledene thuis blijft tot aan de uitvaart. Dit is heel goed mogelijk. Wij verzorgen de dierbare, met of zonder assistentie van de nabestaanden, en zorgen ervoor dat thuisblijven mogelijk wordt. Het is ook mogelijk om je dierbare op te laten baren in ons uitvaartcentrum. Na de laatste verzorging, eventueel in aanwezigheid van nabestaanden, kun je zelfs 24/7 bij je dierbare langsgaan. Op de momenten dat jij daar behoefte aan hebt.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring