Na de uitvaart

Na de uitvaart heb je waarschijnlijk nog veel te regelen. Ook dien je een keuze maken over een grafmonument of de bestemming van de as.

Mogelijk wil je nadien ook mensen bedanken voor hun medeleven. Het kan ook zo zijn dat je je gevoelens wilt delen met anderen die hetzelfde meemaken. Onze uitvaartverzorger helpt je graag verder met alle vragen die je nog hebt.

Bruijns uitvaartverzorging

Nazorg

De dagen na een overlijden leef je in een roes. Pas na de uitvaart kom je toe aan het verwerken van het verlies van je dierbare. Waarschijnlijk komen er dan nog een aantal vragen op je af. Daarom neemt onze uitvaartverzorger enkele weken na de uitvaart weer contact met je op om te kijken of we je nog ergens mee kunnen helpen.

Een van de zaken waarmee je geconfronteerd wordt na een overlijden is het opzeggen van abonnementen en andere diensten. Een omvangrijke klus, waar je best tegenop kunt zien. Met onze online dienst Nabestaandendesk nemen wij je dat werk uit handen. Je geeft eenmalig online de gegevens door en selecteert de instanties die wij moeten berichten.

Bruijns uitvaartverzorging

Asbestemming

Je mag de as vier weken na de crematie ophalen bij het crematorium. Als de wens van je overleden dierbare bekend is, dient de as volgens die wens te worden bewaard of verstrooid.

Als je niet weet wat de wensen zijn, mag je zelf bepalen welke bestemming de as krijgt. Je kunt kiezen voor verstrooien of bewaren, of mogelijk een combinatie van beiden. Wilde je overleden dierbare graag naar de zee? Of hield hij of zij juist van het bos? Misschien wil je dat de as van je dierbare wordt begraven in het familiegraf of bijgezet in een columbarium. Steeds meer mensen kiezen er voor om de as thuis te bewaren in een mooie urn of een beetje as bij zich te dragen in een persoonlijk sieraad.

Contact
Bruijns uitvaartverzorging

Rouwen

Er bestaat geen vaste periode van rouw. Voor iedereen is dat verschillend en iedereen doet het ook op zijn of haar eigen manier. Het is belangrijk dat je alle tijd neemt die je nodig hebt en dat je omgeving daar begrip voor heeft. We vertellen je graag meer over de soorten begeleiding. Ook organiseren wij regelmatig lezingen over rouw en kunnen wij je helpen aan adressen van lotgenoten.

Contact
Bruijns uitvaartverzorging

Digital Life Legacy: Kenniscentrum voor digitale nalatenschap

Wij hebben een samenwerking op het gebied van digitale nalatenschap met Digital Life Legacy hét kennis- en expertisecentrum voor Digitale Nalatenschap en levert de volgende diensten:

  • Toegankelijk maken van apparaten als laptops waar nabestaanden de wachtwoorden niet van hebben.
  • Het herstellen van defecte gegevensdragers zoals geheugenkaartjes of USB-sticks.
  • Verzorgen van presentaties en workshops over digitale nalatenschap en tips over het veiligstellen van data
  • Etc..
Ontdek meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring