Uitvaartcentrum

Je kunt altijd bij ons terecht. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele ruimte voor een opbaring of wanneer je alleen de dienst bij ons op locatie wilt laten verzorgen. Ook wanneer je een andere uitvaartondernemer de uitvaart laat verzorgen ben je welkom bij ons uitvaartcentrum in Oosterhout.

De mogelijkheden omtrent de afscheidsdienst bij ons op locatie zijn zeer uitgebreid. Door het naastgelegen crematorium is vervoer middels een rouwauto van het uitvaartcentrum naar het crematorium niet nodig. Je kunt je dierbare wel zelf begeleiden vanuit ons uitvaartcentrum naar het crematorium indien gewenst. daarnaast ligt het uitvaartcentrum in een prachtige groene omgeving. Tijdens of na een rouwbezoek, of na een uitvaartdienst is het fijn om buiten een prettige omgeving te hebben en even bij te kunnen kletsen in de open lucht.

Bruijns uitvaartverzorging

Sfeervolle rouwkamers

Wij vinden het belangrijk dat je op je gemak bent bij ons, dat het voelt zoals thuis. Onze rouwkamers zijn om die reden warm en sfeervol ingericht.

Je kunt de kamer aankleden met persoonlijke spullen van thuis, maar ook met foto’s en bloemen. Je kunt je eigen muziek afspelen en er is meestal de mogelijkheid tot 24/7 toegang. Aan alles is gedacht om het je zo comfortabel mogelijk te maken.

Ontdek meer
Bruijns uitvaartverzorging

Aula uitvaartcentrum

Comfortabel en knus, voor een liefdevol afscheid.

Voor een persoonlijke afscheidsdienst verwelkomen wij je graag in onze warm en smaakvol ingerichte aula. Binnen deze ruimte zijn diverse gezellige zitplekken gecreëerd, met als doel om jou en je genodigden een optimaal gevoel van gemak te bieden.

Ontdek meer

Virtuele Tour

Ook indien je de uitvaart door een andere uitvaartondernemer laat verzorgen is het mogelijk om afscheid te nemen van jouw overleden dierbare op onze locatie in Oosterhout. Onze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk en onze gastvrouwen staan graag tot je dienst.

Bruijns uitvaartverzorging

Afscheid op locatie

Naast de mogelijkheden bij ons op locatie komt het dikwijls voor dat we een afscheidsdienst of een afsluitend samenzijn begeleiden op een andere locatie in de buurt.

Wij hebben verschillende relaties met horecagelegenheden in Oosterhout en omgeving. Misschien kwam de overledene graag in de kantine van de voetbalclub of ging hij of zij graag naar het theater. In de meeste gevallen is het dan prima mogelijk om het afsluitend samenzijn op die locatie te organiseren. Wel zo persoonlijk.

Bekijk de mogelijkheden