Uitvaartwensen vastleggen

Heb je al eens stilgestaan bij je eigen uitvaart en welke wensen je hebt voor die dag? Ook al is het niet gemakkelijk, het is goed om hier al eens over na te denken.

Het vastleggen van jouw uitvaartwensen geeft rust aan je naasten wanneer ze de uitvaart regelen. Je kunt deze wensen bespreekbaar maken of opschrijven in ons uitvaartwensenboekje.

Op deze pagina kun je het uitvaartwensenboekje downloaden of een kennismakingsgesprek aanvragen om te praten over jouw wensen en ideeën. Zo behoud je de regie over jouw persoonlijke afscheid.

Kennismakingsgesprek aanvragen Aanvragen wensenboekje

Kennismakingsgesprek aanvragen

Een kennismakingsgesprek geeft je de zekerheid dat het afscheid volgens jouw wensen verloopt en geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

In een periode die meestal beheerst wordt door verdriet, kan dit gesprek een houvast bieden aan jouw dierbaren. Daarom is het altijd mogelijk om een dierbare bij het gesprek uit te nodigen.

 

Vul hier uw gegevens in

Kennismakingsgesprek uitvaartwensen & uitvaartverzorgers
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
*Wij verwerken jouw gegevens in lijn met onze privacyverklaring.

Een boekje, om je uitvaart zo te regelen zoals jij wilt.

Heb jij al nagedacht over jouw afscheid en wat jouw wensen zijn? Of weet je alleen de grote lijnen?

Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis voor de nabestaanden. Het is een rustgevende gedachte voor hen dat jouw wensen vastgelegd zijn wanneer de uitvaart geregeld wordt. Het uitvaartwensenboekje helpt jouw om wensen en ideeën vast te leggen. Neem de tijd om hierbij stil te staan en vraag, wanneer nodig, familie en vrienden om je hierbij te helpen.

Je kan het boekje gratis aanvragen. We sturen het per post op of je kan het direct downloaden.

Boekje aanvragen – uitvaartwensen
Hoe wil je dit boekje ontvangen?