Over Bruijns uitvaartverzorging

Bruijns uitvaartverzorging is een begrip in Oosterhout en omgeving. We staan bekend om onze persoonlijke benadering en betrokken dienstverlening, voor, tijdens en na de uitvaart.

We zijn een middelgroot bedrijf en werken met een vast team van eigen medewerkers.  Onze uitvaartverzorger blijft je vaste contactpersoon tot na de uitvaart. In de periode tot de uitvaart neemt onze uitvaartverzorger dagelijks contact met je op om te kijken of alles naar wens verloopt en of we je nog ergens bij kunnen helpen. Juist omdat bij het afscheid alles in één keer goed moet gaan, is een goede samenwerking tussen alle medewerkers heel belangrijk. Daarom is het een groot voordeel dat wij als een van de weinige uitvaartorganisaties alles voor je in eigen beheer kunnen verzorgen met onze eigen medewerkers.

Maatschappelijk betrokken

Bruijns uitvaartverzorging vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan lokale maatschappelijke initiatieven. Zo geven wij lezingen aan zorgmedewerkers, van zorgcentra in de omgeving, omtrent de laatste verzorging. Daarnaast leveren wij regelmatig een bijdrage aan activiteiten in zorgcentra. Ook zijn wij aangesloten bij de Club van 100 van troost.nl, een website gericht op het helpen van gezinnen bij verlies, afscheid & gemis van een kindje.

Keurmerk uitvaartzorg

Om onze kwaliteit te waarborgen, beschikten wij als één van de eerste organisaties in Nederland over het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit Keurmerk is je garantie voor onberispelijke dienstverlening, deskundige gediplomeerde medewerkers en een transparante en eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). Dit is een extra waarborg voor de hoogste kwaliteit van een gepast afscheid. Want alleen het beste is goed genoeg bij het verzorgen van een mooi en persoonlijk afscheid.

De kracht van Bruijns

Een persoonlijk afscheid voor iedereen

Een persoonlijk afscheid geeft troost en houvast om het gemis en verdriet in te passen in het leven dat na de uitvaart onvermijdelijk verdergaat. Onze uitvaartverzorgers nemen alle tijd die nodig is om dit in goede banen te leiden.

Elk afscheid tot in detail perfect geregeld

Juist de details maken een afscheid persoonlijk en bijzonder. We doen dit met de grootst mogelijke zorg in een klein en hecht lokaal team.

Persoonlijke benadering

Onze persoonlijke benadering wordt door nabestaanden zeer hoog gewaardeerd en daar zijn wij trots op.

65 jaar ervaring

Met 65 jaar ervaring in het verzorgen van persoonlijke uitvaarten weten wij als geen ander hoe we samen met jou een gepast afscheid vorm gaan geven.

Certificaat dementievriendelijke uitvaart

Vaak worden nabestaanden met dementie niet meer bij de uitvaart van een dierbare betrokken maar met de juiste begeleiding is er nog veel mogelijk.

Ritueelbegeleiding

De meeste van onze uitvaartverzorgers hebben naast alle praktische kennis en vaardigheden ook een diploma woorddienstbegeleiding/ritueelbegeleiding. Wij begeleiden bij het opstellen van teksten en het maken van keuzes voor muziek, foto’s en ander beeldmateriaal. Dit verzekert u van een uitvaartceremonie die in alle opzichten uniek en persoonlijk is en past bij jou en jouw overleden dierbare.

Keurmerk uitvaartzorg

Wij beschikken over het Keurmerk Uitvaartzorg. De garantie voor onberispelijke dienstverlening, deskundige medewerkers en een transparante, eerlijke prijs-kwaliteit-verhouding.

GreenLeave

Bruijns is aangesloten bij GreenLeave, een samenwerkingsverband dat streeft naar duurzame uitvaarten. Onze uitvaartverzorgers kunnen jou hierover informeren. Duurzaamheid wordt niet alleen bereikt door toepassing van materialen maar gaat ook over locaties en het beperken van vervoersbewegingen. Door de unieke ligging van ons uitvaartcentrum zijn alle faciliteiten onder één en hetzelfde dak te organiseren. Zo dragen wij samen bij aan een duurzamere wereld.

Na de uitvaart houden we contact

Natuurlijk kun je ook later op ons blijven rekenen. Onze uitvaartverzorger neemt een aantal weken na de uitvaart contact met je op om te horen hoe het gaat en of we je nog ergens mee kunnen helpen.

De kracht van Bruijns

Maak kennis met het team

Maak kennis met het team “”Het mooiste van mijn vak vind ik het helpen van mensen.”” Antoine Bruijns Antoine Bruijns Oprichter/Uitvaartverzorger

Maak kennis met het team “”Ik beschouw het als een voorrecht om er te mogen zijn als men mij nodig heeft.”” Marianne Hermens Marianne Hermens Coördinator uitvaartbureau

Maak kennis met het team Maak Kennis > Maarten van Bavel Maarten van Bavel Manager/Uitvaartverzorger

Maak kennis met het team Maak Kennis > Lianne van Oosterhout Lianne van Oosterhout Uitvaartverzorger

Maak kennis met het team Maak Kennis > Marie-José Schapendonk Marie-José Schapendonk Uitvaartverzorger

Maak kennis met het team Maak Kennis > Erna Jansen Erna Jansen Uitvaartverzorger

Maak kennis met het team “Zorgen, dat is werken met de 3 H’s. Hoofd. Handen. Hart.” Nico Lefeu Nico Lefeu Medewerker zorgteam

Maak kennis met het team “Wat je kwetsbaar maakt, maakt je mooi. ” Edith Werrens Edith Werrens Medewerker zorgteam

Maak kennis met het team “Zolang er zorg nodig is en ik verzorgen kan, zal ik zorgen.” Monique van Gageldonk Monique van Gageldonk Medewerker zorgteam

Maak kennis met het team “” Yvonne van Dongen Yvonne van Dongen Medewerker zorgteam

Maak kennis met het team “Er is een schakel die de dood niet kan verbreken, liefde en herinneringen leven altijd voort.” Jolanda Kloosterman Jolanda Kloosterman Medewerker uitvaartbureau

Maak kennis met het team “Omdat er liefde is, bestaat er geen voorbij. In alle eeuwigheid ben jij…” Angelique van der Veer Angelique van der Veer Uitvaartassistente

Maak kennis met het team “Rouwen is ook… Een rugzak vol met liefde dragen.” Jannie Vervaart Jannie Vervaart Interieurverzorgster

Maak kennis met het team “Blijf naar je hart luisteren. Het zal je de weg fluisteren.” Margret van Beijsterveldt Margret van Beijsterveldt Uitvaartassistente

Laad meer

Ervaringen

Ervaringen

9.5

Onze klantwaardering

Ontdek meer