Erna Jansen

Veel mensen bezochten in hun leven eerder al eens een uitvaart en kunnen zich er nog wel een voorstelling van maken hoe dat ongeveer ging. Dat komt vooral omdat veel afscheidsdiensten een traditioneel verloop hebben. Juist daar kan ik voor u het verschil maken. Wilt u een sober en ingetogen afscheid?  Of past een uitbundiger bijeenkomst meer bij uw overleden geliefde?

Er kan zoveel en niets hoeft te gaan zoals u in het verleden ooit al eens heeft meegemaakt. Tenzij u dat graag wilt natuurlijk. Dan kan dat ook! Het allerbelangrijkste is dat het laatste samenzijn past bij u en de bijzondere persoon waar u afscheid van neemt. In de dagen na een overlijden worden met een lach en een traan herinneringen opgehaald. Het zijn er meestal zoveel dat u niet meer overziet hoe u dat verwerkt in een afscheid dat recht doet aan uw dierbare. Ik kan u helpen om orde aan te brengen. Samen bekijken we wat belangrijk is. Of er nog dingen zijn die u wilt doen en laten zien. Ik versta de kunst om tijd en ruimte te creëren in de korte hectische periode tussen overlijden en afscheid en regel voor u ook alle praktische zaken. Voor de afscheidsbijeenkomst zet ik mijn creativiteit en kennis in om stap voor stap met u een persoonlijk afscheid vorm te geven. Daardoor ontstaat een laatste indruk die levend blijft, troost biedt en houvast geeft. Dit doe ik vanuit de overtuiging dat een goed afscheid helpt om het verdriet en gemis in het toekomstige leven in te passen.

Bruijns uitvaartverzorging
Wat gebeurt er na een melding van overlijden?

25 mei 2021

Hoewel wij als uitvaartverzorgers vaak prominent in beeld zijn schuilt er achter ons een compleet team van betrokken collega’s. Zonder dit team zouden wij ons werk niet kunnen doen. Zij hebben in veel gevallen eerder contact met nabestaanden dan wij. Het is fijn, zo niet een must, dat wij kunnen vertrouwen op de respect en aandacht die onze collega’s hebben voor de familie.

Lees Meer
melding-van-overlijden

Ervaringen

Ervaringen

9.4

Onze klantwaardering

Ontdek meer