Erna Jansen

Uitvaartverzorger RU

Veel mensen bezochten in hun leven eerder al eens een uitvaart en kunnen zich er nog wel een voorstelling van maken hoe dat ongeveer ging. Dat komt vooral omdat veel afscheidsdiensten een traditioneel verloop hebben. Juist daar kan ik voor u het verschil maken. Wilt u een sober en ingetogen afscheid?  Of past een uitbundiger bijeenkomst meer bij uw overleden geliefde?

Er kan zoveel en niets hoeft te gaan zoals u in het verleden ooit al eens heeft meegemaakt. Tenzij u dat graag wilt natuurlijk. Dan kan dat ook! Het allerbelangrijkste is dat het laatste samenzijn past bij u en de bijzondere persoon waar u afscheid van neemt. In de dagen na een overlijden worden met een lach en een traan herinneringen opgehaald. Het zijn er meestal zoveel dat u niet meer overziet hoe u dat verwerkt in een afscheid dat recht doet aan uw dierbare. Ik kan u helpen om orde aan te brengen. Samen bekijken we wat belangrijk is. Of er nog dingen zijn die u wilt doen en laten zien. Ik versta de kunst om tijd en ruimte te creëren in de korte hectische periode tussen overlijden en afscheid en regel voor u ook alle praktische zaken. Voor de afscheidsbijeenkomst zet ik mijn creativiteit en kennis in om stap voor stap met u een persoonlijk afscheid vorm te geven. Daardoor ontstaat een laatste indruk die levend blijft, troost biedt en houvast geeft. Dit doe ik vanuit de overtuiging dat een goed afscheid helpt om het verdriet en gemis in het toekomstige leven in te passen.

Bruijns uitvaartverzorging
Open ontmoeting_Erna Jansen_Uitvaartverzorger_Oosterhout_Breda

Open ontmoetingen

18 april 2024

Tijdens een open dag, van het aan ons uitvaartcentrum grenzende crematorium, werd onze uitvaartverzorger Erna Jansen op onverwachte en persoonlijke wijze herinnerd aan de waarde van haar werk als uitvaartverzorger

Lees Meer

Arbeidsvitaminen

09 november 2023

“Mijn moeder heeft altijd gezegd dat ze niets, maar dan ook helemaal niets wilde na haar overlijden. Geen dienst in de kerk of in de aula van een crematorium en er hoeft helemaal niemand bij te zijn.”

Lees Meer
Bruijns_Erna-Jansen_Colomn_Bijzonder_compliment

Een bijzonder compliment

12 juni 2023

Eén van onze belangrijkste kernwaarden is er zíjn in de emotionele periode die zij doormaken na het overlijden van hun dierbare. Het is dan ook bijzonder om terug te lezen dat niet alleen nabestaanden dit zo hebben ervaren. Onze uitvaartverzorgster Erna Jansen schrijft over een bijzonder compliment dat zij mocht ontvangen.

Lees Meer
Bruijns_Erna-Jansen_Colomn_Merci voor de aandacht

Merci, voor de persoonlijke aandacht

14 mei 2023

Voor uitvaartverzorgers is het vanzelfsprekend dat we er zijn als nabestaanden daar behoefte aan hebben, ook al voelt dat soms even niet zoals gewend.

Lees Meer

Ervaringen

Ervaringen

9.5

Onze klantwaardering

Ontdek meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring