De ervaringen van nabestaanden

Dit is de pagina waar wij het meest trots op zijn. Hier doen wij het dan ook voor! De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens in ons uitvaartcentrum geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Bruijns uitvaartverzorging
Ad Jansen

18 maart 2022 | WAARDERING: 10

Beste Erna. Met deze willen mijn vrouw Jetty en ik jou bedanken voor de integere en intieme begeleiding bij het afscheid van mijn zus Anneke. Dankjewel!

Lily Marapengopie

25 februari 2022 | WAARDERING: 10

Beste Lianne, Graag wil ik oprecht mijn dankbaarheid aan u uitspreken over de respectvolle manier hoe u ons tijdens het gehele crematieproces van mijn geliefde moeder op de data 9-2-2022 heeft begeleid. Van de eerste ontmoeting, bij het huis van mijn wijlen moeder, was ik door u professionaliteit overtuigd dat wij in goede handen waren. U had aangegeven dat u uw privé-afspraak zou verplaatsen om bij de crematieplechtigheid aanwezig te zijn. Dat heeft u ook gedaan en dat heeft mij geraakt. In al mijn verdriet gaf het mij een gevoel van geruststelling toen ik u zag! Ik kijk nog iedere dag middels de streaming naar de crematieplechtigheid. Misschien voor u een klein gebaar maar voor mij een intense gevoel van dankbaarheid en troost wanneer ik telkens zie dat u het Namasté groet bij mijn moeder de kist deed. Mijn oprechte dank voor het gebaar en getoonde respect. U hoefde dat natuurlijk niet te doen, maar door uw culturele sensiviteit heeft het mij diep geraakt, wellicht zonder dat u het wist of bewust van was. Tot slot, nogmaals mijn grote dank voor al uw moeite. Hartelijke groet,

Familie Luhrman

22 februari 2022 | WAARDERING: 9

Lianne: Nauwgezet, zeer snelle reacties op telefoon en e-mail contact. Niet alleen doordeweekse dagen, maar ook in het weekend. Top! Goede adviezen, zeer inlevend! De aandacht! De livestream, wij kregen zeer positieve reacties van familie woonachtig in het buitenland.

Familie Bastiaansen

12 februari 2022 | WAARDERING: 10

Als ik een 11 kon geven, had ik het gedaan. Als je een dierbaar iemand verliest, dan hoop je dat je de steun voelt van de uitvaartverzorger. Je hebt zelf verdriet en er komen 101 dingen die je moet regelen. Op het moment dat Lianne bij ons kwam, viel alle last en zorgen weg. De warmte, zorgzaamheid en oprechtheid die zij uitstraalt is goud waard. Zij dacht mee in mogelijkheden en maakte ons afscheid zo ontzettend mooi en waardevol. Nogmaals bedankt Lianne en andere medewerkers van Bruijns.

Robert van Heeckeren

9 februari 2022 | WAARDERING: 10

Heel graag willen we jullie, maar in het bijzonder Lianne van Oosterhout, enorm bedanken voor jullie deskundige en lieve hulp in de voorbereiding en zeker ook voor de dag zelf met de uitvaartdienst. Het is echt allemaal prachtig, persoonlijk en liefdevol geweest. We zijn daar enorm dankbaar voor en weten zeker dat mama dit ook allemaal super zou vinden. Zoals eerder al gezegd, jij bent een topper!!!

Familie Bogaarts

26 januari 2022 | WAARDERING: 9

Respectvol, zorgvuldig, meelevend. Lianne heeft ons lief en zorgzaam begeleid bij de uitvaart van onze moeder.

Adrie van der Kruijssen

19 januari 2022 | WAARDERING: 10

Het was ondanks ons verdriet héél prettig samenwerken. Liefdevol, warm en zéér respectvol wordt je benaderd. Ze zijn altijd bereikbaar en geven je een advies waar je mee verder kan. Ze nemen bijna al het werk uit handen zodat je de dingen kan doen waar dan behoefte voor is. Ze begeleiden je buitengewoon goed van begin tot het einde. Goede uitleg voor en na de plechtigheid. Buitengewoon lieve mensen die je helpen bij het regelen van een bijzondere plechtigheid. Bedankt voor de goede zorg!

Geerte en Kalle van den Wildenberg

6 januari 2022 | WAARDERING: 10

Donderdag 30 december 2021 overleed onze moeder, schoonmoeder, oma en omi Riet. Donderdagavond werd zij opgehaald, door twee dames van het uitvaartcentrum, vanaf Oosterheem. Met veel respect, rustig, meelevend naar ons, werd moeder vervoerd. Wij werden begeleid en kregen uitleg over hoe nu verder. De lijkwagen reed waardig weg. Maarten van Bavel ontving ons 31 december 2021 met koffie en thee. Hij stelde ons gerust en nam de tijd om alles naar onze wens te regelen. De dagen erna hadden we verschillende keren per dag contact, telefonisch en per mail. Alles werd geregeld, aangepast en nog eens veranderd. De kaarten zijn verschillende keren veranderd en volledig naar onze zin gedrukt. Er is constructief meegedacht in zorgvuldige formuleringen. Het contact verliep prettig, we kregen snel reactie op onze vragen. Attent en persoonlijk. Tijdens de uitvaartdienst was de ontvangst warm en vriendelijk. De afscheidsdienst is naar tevredenheid van alle gezinsleden verlopen. Reacties van aanwezigen bevestigden dat extra. De afgelopen week was voor ons een moeilijke week, Maarten maakte deze periode voor het gezin gemakkelijker. Onze welgemeende waardering voor deze week en het laatste afscheid van moeder, schoonmoeder, oma en omi Riet.

Familie Hinten

21 december 2021 | WAARDERING: 10

Maarten, ik wil je bedanken voor de grandioze support en begeleiding die we van je hebben gekregen bij de uitvaart van mijn vader . Je begeleiding was professioneel maar ook persoonlijk, warm en vriendschappelijk. Dat maakte het voor ons allemaal een stuk makkelijker . Nogmaals bedankt Kanjer (uitspraak van mijn moeder)

Rob Poleij

13 december 2021 | WAARDERING: 10

Lieve Erna, heb het al vaak gezegd, toch wil ik ook hier mijn blijk van waardering achter laten met een vette 10+ ben heel erg blij dat je me zo goed in deze moeilijke periode hebt bijgestaan, het gaf me een warmgevoel en vooral veel kracht om door te gaan, de crematieplechtigheid van mijn lieve man Johan, heb je perfect geregeld, één ieder die jou als uitvaart begeleidster krijgt toegewezen mag daar blij om wezen, Lieve Erna nogmaals heel erg BEDANKT.

Familie van Haaren

29 november 2021 | WAARDERING: 10

Hi Maarten alle lof voor jou werk en geweldige dienst, van heinde en ver komen er complimenten voor je hoe je het hebt gedaan, de ceremonie heeft positieve energie gegeven! (ik heb een lekker flesje voor je klaar liggen, die zal ik snel is afgeven! 💪🏼🙏🏼🌹)

Familie Jansen

25 november 2021 | WAARDERING: 9.5

Wij zijn erg tevreden over de manier waarop alles rondom overlijden en uitvaart van ons mam is gegaan. De aanpak, manier van omgang met elkaar in het algemeen en de begeleiding inhoudelijk en qua proces. Zowel in de aanloop naar als tijdens de uitvaart. Heel hartelijk dank daarvoor.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring