De ervaringen van nabestaanden

Dit is de pagina waar wij het meest trots op zijn. Hier doen wij het dan ook voor! De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens in ons uitvaartcentrum geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Bruijns uitvaartverzorging
Ingrid Barten

4 augustus 2023 | WAARDERING: 10

Heel correct, netjes, duidelijk, betrokken, meedenkend, lief, zorgzaam. Gewoon geweldige ondersteuning en hulp.

Joke & Willem Huijgens-de Jong

22 juli 2023 | WAARDERING: 10

Het begint met dat telefoontje dat je hoopt nooit van je leven hoeft te plegen en niet heel veel later staat Marie-José samen met Evelien voor je deur. Wij voelden ons op ons gemak bij de dames en gaven de organisatie met vertrouwen uit handen. Door de toewijding van Marie-José en Evelien hebben we daar eigenlijk heel weinig stress gehad. De rouwkaart werd heel persoonlijk gemaakt door foto’s, de uitvaart bleek dus wel een dienst te kunnen zijn gebaseerd op een besloten uitvaart in een huiskamersetting met koffie en cake of worstenbrood. Elke dag werden we door een van de dames gebeld om te kijken hoe het met ons was en dat was heel prettig. De uitvaart was geweldig en precies zoals mijn man/vader het gewild zou hebben. Wij hoorden de vertelde verhalen terug en realiseerde ons dat we met Marie-José en Evelien twee uitvaartbegeleiders getroffen hadden die niet alleen elkaar goed aanvoelde, maar ons als cliënten ook goed begrepen hadden. Met een kleine familie en vrienden en intimi leek dit in niets op de klassieke uitvaart maar was het alles wat we wensten. De vele complimenten na de uitvaart spraken voor zich. Wij zijn heel blij dat Bruijns, ondanks dat we aangaven niet heel veel financiële middelen te hebben, ons direct in de armen sloot en dat ze Marie-José en Evelien de uitvoering lieten doen. Bedankt voor alles. Joke en Willem

Hellen Hurkens-Moll

20 juli 2023 | WAARDERING: 10

Het respect waarmee iedereen bij Bruijns met de overledene omgaat! Het mede verzorgen van onze moeder in het mortuarium en last but not least: de hele aanpak van Erna Jansen (haar respect, altijd bereikbaar zijn, meedenken, rust, uitvaart-aanpak) vonden wij, kinderen en kleinkinderen, ronduit FANTASTISCH! Onze dank is groot en het afscheid van mama was heel mooi!

Sonja Kooren

19 juli 2023 | WAARDERING: 10

Bruijns heeft in zeer korte tijd heel veel onrust bij ons weggenomen. Heeft ons goed voorgelicht waardoor uitvaart mooi was en goed geregeld.

Corina Elissen

12 juli 2023 | WAARDERING: 10

Alles prima geregeld. Fijne gesprekken en contact.

Willem en Brigitte Tackenberg

7 juli 2023 | WAARDERING: 10

Bedankt, Maarten van Bavel. Voor het begeleiden naar het mooie afscheid, wij hadden het niet beter kunnen wensen. De mooie locatie uitvaartverzorging Bruijns, bedankt.

Anoniem

7 juli 2023 | WAARDERING: 10

De voorbereiding op de uitvaart en de uitvaart zelf verliepen soepel en professioneel. Evelien en vooral Marie-José toonden betrokkenheid en ervaring; zij waren zorgzaam.

Anoniem

29 juni 2023 | WAARDERING: 10

Jullie voelen aan wat de familie wil en aankan. Jullie hartelijkheid is een grote steun geweest.

Anoniem

15 juni 2023 | WAARDERING: 9

De begeleiding en organisatie, uitvoering van onze wensen door Maarten van Bavel was perfect 10. fijne persoonlijke begeleiding – niets was te veel.

Van der Schans

14 juni 2023 | WAARDERING: 10

De organisatie, de volgorde; het is allemaal vlekkeloos verlopen. De prachtige tekst, het was zo mooi en persoonlijk dat het leek of onze eigen zus het allemaal vertelde! Ook de reacties van alle mensen waren hartverwarmend. Erna heeft gezorgd voor een prachtig afscheid en een mooie herinnering aan onze vader en daarom nogmaals heel veel dank.

Anoniem

9 juni 2023 | WAARDERING: 10

Het was fijn, vakkundig geregeld. We konden alles vragen waar wij gelijk een goed antwoord kregen.

Anoniem

3 juni 2023 | WAARDERING: 9

Er werd geluisterd, kon altijd vragen stellen. Minder stress ervaren door de hulp.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring