De ervaringen van nabestaanden

Dit is de pagina waar wij het meest trots op zijn. Hier doen wij het dan ook voor! De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens in ons uitvaartcentrum geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Bruijns uitvaartverzorging
Familie Schets

12 november 2022 | WAARDERING: 9

Wat kunnen wij allen terugkijken op een fijn en warm afscheid van ome Jac. Zo’n grote opkomst heeft eenieder goed gedaan. En niet alleen wij zelf vonden het een mooi afscheid, gisteren al vele complimenten mogen ontvangen hoe het is verlopen. Het deed ons dan ook goed dat je aangaf dat je collega’s ‘echt’ hebben zitten luisteren en dat is een mooi compliment. Maar Maarten; dit alles was zonder jouw begeleiding nooit gelukt. Dank je wel daarvoor. Jouw klasse is dat je al bij de eerste ontmoeting de sfeer goed inschat, ruim de tijd neemt en ieder aan het woord laat. Zonder daarbij het gevoel te hebben dat je door wil. Je voelt dat goed aan. Je gaat mee in de positieve flow die er heerste en paste ook je taalgebruik aan: ‘ome Sjaak! Het voelde daarom al meteen vertrouwd en heb je echt je visitekaartje afgegeven bij de familie Schets. Vanaf het ophalen van ome Jac tot en met het leggen van het steentje met nummer op de kist is alles respectvol verlopen en in alle rust. Dikke pluim ook voor al je collega’s. Mijn moeder zou zeggen; ‘bank vooruit’. Tot ziens is in jouw branche niet zo’n gepaste uitspraak; maar weet dat we jullie ‘ooit’ nog eens bellen en dan bedoel ik echt ‘ooit’!

Iris

10 november 2022 | WAARDERING: 10

Een engel heeft ons liefdevol en respectvol bijgestaan bij het prachtige afscheid van mijn lieve papa.

Ingeborg Kivits

27 oktober 2022 | WAARDERING: 10

Wij vinden dat Maarten van Bavel alles, maar dan ook alles, netjes en goed heeft gedaan. We zijn super blij dat hij de uitvaart van mijn moeder heeft mogen regelen. Toppie, toppie. Maarten je krijgt van ons een dikke 10. Nogmaals bedankt. Familie Kivits

Mevrouw Vervest-van Steenis

9 september 2022 | WAARDERING: 10

Zoals de levensloop van Janette Bakker werd verwoord, vonden wij gewoon ontroerend goed. Evenals de verweving van de tekst met de muziek was subliem. Van alle genodigden op deze uitvaart kregen wij lovende woorden.

Peter Suiker

11 augustus 2022 | WAARDERING: 9

Je kunt ’t maar één keer doen,en dat moet goed. “Daarom Bruijns”.

Gertjan Vermijs

2 augustus 2022 | WAARDERING: 10

De ligging, de situering in het “groen”, de inrichting, ruimte en mogelijkheden van de familiekamer heb ik als “fantastisch en warm” aangevoeld. En de begeleiding van Marie-José was TOP!

Familie Welten-van der Pluijm

21 juli 2022 | WAARDERING: 10

Erna heeft de uitvaart van het begin tot het eind perfect begeleid en ze heeft ons perfect bijgestaan in deze moeilijke periode. Veel dank daarvoor.

Henk Schoones

21 juli 2022 | WAARDERING: 9

De verzorging en dan bedoel ik de gehele verzorging was erg goed voor elkaar. Complimenten aan Marie-José Schapendonk.

J. Kouwenhoven

15 juli 2022 | WAARDERING: 10

Zeer vertrouwd! Compliment voor de heer van Bavel!!

Aleva

15 juli 2022 | WAARDERING: 10

Beste Marie-José, langs deze weg willen wij je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de wijze waarop je de uitvaart van onze moeder, schoonmoeder, oma, super-oma hebt verzorgd. Je hebt ons van het begin tot het eind ondersteund en geholpen. Mede dankzij jou hebben we een prachtige en een hele persoonlijke uitvaartdienst gehad waar we met veel mooie herinneringen aan terug kunnen denken. Dank je wel.

Anoniem

14 juli 2022 | WAARDERING: 10

Maarten was een grote steun voor ons, heel behulpzaam, duidelijk en meelevend. Ondanks het grote verdriet voelden wij ons meer dan gesteund door een ieder die heeft meegewerkt aan een hele mooie uitvaart. Veel positieve reacties gehad. Met name het aan elkaar praten en het aankondigen van de sprekers, chapeau!

Familie Veldman

11 juli 2022 | WAARDERING: 10

Lieve Erna, wat heb jij het afscheid van mama geweldig begeleid. Zo warm en betrokken en toch op de achtergrond. Wat zou ze enthousiast over jou geweest zijn. Ik hoor het haar zeggen… En jouw woorden op de uitvaart… zo mooi… vanuit je hart… en toch professioneel. Heb gister teruggekeken en erg ontroerd. Een groot dankjewel en een dikke kus van ons allemaal😘

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring