De ervaringen van nabestaanden

Dit is de pagina waar wij het meest trots op zijn. Hier doen wij het dan ook voor! De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens in ons uitvaartcentrum geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Bruijns uitvaartverzorging
Willemien en Jorien

8 september 2021 | WAARDERING: 10

In het regelen van het afscheid van moeder heeft Maarten ons op een fantastische manier bijgestaan! Nergens was hij opdringerig aanwezig, en wanneer we hem nodig hadden was hij direct bereikbaar. Geen moeite was hem te veel (op vrijdag zijn de rouwkaarten nog persoonlijk van Breda naar Den Bosch gebracht zodat ze zaterdag bij bijna iedereen bezorgd werden). Kortom niets dan lof voor de wijze waarop hij ons geholpen heeft om een warm en mooi afscheid voor ons moeder te organiseren

Anoniem

7 september 2020 | WAARDERING: 9.5

Lieve Erna. Jij was onze steun en toeverlaat in onze moeilijke dagen van afscheid nemen van onze lieve moeder. Jij was er voor ons om alles te regelen zoals wij een mooi afscheid wilden geven. Ook jíj voor altijd in ons ❤

Jan-Jorg-Arie-Bob

18 juli 2020 | WAARDERING: 10

Maarten, mede dankt zij jou hebben wij “Annie – Ons Mam” een mooie afscheidsdienst kunnen geven. Op onze kennismakingsbijeenkomst van zaterdag 23 mei 2020 gaf jij ons al een positief gevoel. Ja, wij vroegen bij een eerste telefonisch gesprek om de beste uitvaartverzorger/begeleider. In onze bevindingen hebben we die ook gekregen. Jij hebt de eigenschappen om op een persoonlijke manier iedereen voor zijn taakstelling goed te informeren en waar nodig aanvullende hulp te bieden, zonder dat er stress ontstond in deze zware droevige tijd. Altijd was je goed bereikbaar of reageerde je z.s.m. terug. Ook de dienst was van het begin tot het einde waardig en persoonlijk, wat ook geldt voor het persoonlijk afscheid nemen. Je inleiding van de dienst – sprekers en afsluiting is een compliment waard. Wij willen daarom ook een GROOT COMPLIMENT en waardering naar je uitspreken. Tevens wensen wij je nog veel succes voor de toekomst. Jan-Jorg-Arie-Bob.

Anoniem

29 juni 2020 | WAARDERING: 9

Beste Marie-José, Bij deze wil ik alvast een reactie sturen naar jou over de begeleiding vanaf het sterven tot het afscheid na de crematie van onze moeder. Niet alleen van mij, maar ook mijn broer, zus, zwager en mijn vrouw van origine ook Marie-José (geboren in Frankrijk) en heden Marjos, willen wij jou hiervoor hartelijk danken. Wij vonden het geweldig hoe je met ons omging en alles heel professioneel leidde. Je hield alles in de gaten en trad op de juiste momenten heel deskundig op. Het inleven van ons verlies was voor ons een verademing en we konden zelfs op de moeilijke momenten ook op troost van jou rekenen. Geen langdradigheden, maar glashelder kunnen vertellen wat wij mee zouden maken en ga zo maar door. Namens ons alle vijf willen we jou danken voor jouw begeleiding in deze voor ons moeilijke dagen.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring