De ervaringen van nabestaanden

Dit is de pagina waar wij het meest trots op zijn. Hier doen wij het dan ook voor! De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens in ons uitvaartcentrum geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Bruijns uitvaartverzorging
Clement

17 maart 2023 | WAARDERING: 10

Marie-José heeft bij ons de uitvaart voor mijn moeder op 03-03-2023 tot in de puntjes goed geregeld. De dienst heeft ze goed begeleid en mooi gesproken, we kijken terug op een mooie waardige dienst. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en dit vertaald naar wat we nodig hadden. Er werd de tijd genomen voor ons, ze is twee keer bij ons thuis geweest om zaken door te nemen alles heel transparant en de tekst voor de dienst hebben we doormiddel van videobellen helemaal door genomen zodat het helemaal klopte zoals wij bedoelt hadden. Alles met empathie, persoonlijk en aandacht geregeld! Nogmaals hartelijk dank.

Familie Vermeeren

8 maart 2023 | WAARDERING: 10

Onze dank gaat uit naar de professionele begeleiding, voor, tijdens en na de crematie, door Erna verricht. Wij kijken terug op een mooi en waardig afscheid.

Petra Boom

3 maart 2023 | WAARDERING: 10

Wat een fijne begeleiding hebben wij mogen genieten van Maarten!!! Zeer empathisch, professioneel meedenkend over de manieren waarop de crematie geregeld kon worden. Altijd bereikbaar, wat heel fijn is in een moeilijke periode en ook op de juiste momenten. Daar waar het kon beetje luchtigheid in de situatie. Maarten, dank voor je goede zorgen zodat het voor ons twee mooie dagen zijn geworden!!!

Margreet Hendrikse

3 maart 2023 | WAARDERING: 10

Wat een ontzettende fijne begeleiding bij de uitvaart en voortraject i.v.m. overlijden van mijn broer. Op alle fronten was Maarten de rots in de branding, zonder te overheersen. Met een lach en een traan, met bezieling in zijn werk. Een topper!!! Die een 10+ verdient. Dankjewel voor de hele goede zorgen.

Dick Hendrikse

1 maart 2023 | WAARDERING: 10

Maarten heeft alles super voor me geregeld na het overlijden van mijn vader. Kan het niet beter wensen.

Ilse

13 januari 2023 | WAARDERING: 10

Maarten is onze uitvaartbegeleider geweest toen mijn opa overleed en dat was boven verwachting. Ik heb nog niet eerder zo’n persoonlijke, betrokken en kundige uitvaartbegeleider meegemaakt. Hij is die week echt een onderdeel geworden van onze familie. Hij weet heel goed waar er behoefte aan is, hij geeft duidelijkheid in het oerwoud van opties en kan ongelofelijk snel schakelen. Altijd in voor wat humor, maar daarin gaat hij nooit over een grens. Het is gewoon precies goed. Maarten is erg goed bereikbaar geweest in deze periode. Je merkt dat hij een groot netwerk heeft, waar hij goed gebruik van weet te maken. Alles ging altijd keurig netjes en het was ook nog eens gezellig. Het hield niet op na de uitvaart, want achteraf heeft hij bijvoorbeeld nog contact opgenomen over de beelden die vertoond werden bij het afscheid. Zo zijn er nog een aantal punten waaruit je kon opmaken dat Maarten echt gemaakt is voor dit vak, waarvan zijn oprechte betrokkenheid bovenaan staat. Ik gun iedereen een uitvaartbegeleider zoals Maarten. Ik ben hem erg dankbaar voor wat hij voor onze familie heeft gedaan.

Marika Klomp-Schets

6 januari 2023 | WAARDERING: 10

Bij het eerste (telefonische) contact na het overlijden van mijn vader gevraagd of Maarten van Bavel de uitvaart kon verzorgen, net zoals hij bij dit bij het overlijden van mijn moeder had gedaan. Gelukkig was dit mogelijk! Wat was (en ben) ik ook deze keer blij met Maarten. Zo ontzettend warm, lief, meedenkend en attent als hij was en is, echt ongelofelijk fijn in een trieste periode. Maarten was geweldig en voelde voor mij als de broer die ik niet heb. Een 10 is daarom dik verdiend, een 11 of 12 stond er helaas niet bij! Liefs, Marika Klomp-Schets

Wendy Bahroun-Huijgens

5 januari 2023 | WAARDERING: 10

Vandaag hebben wij afscheid moeten nemen van een hele lieve bijzondere man. Hierbij zijn wij echt fantastisch begeleid door Nathalie. Woorden schieten tekort met hoeveel respect we van begin tot het einde zijn begeleid in dit verdrietige proces. Jullie hebben met z’n allen ervoor gezorgd dat we met een lach een traan kunnen terug kijken op onze intieme bijeenkomst. Jullie warme persoonlijke begeleiding voelde als een warme deken en we zijn jullie daar enorm dankbaar voor. Bedankt voor alles.

Gerda Eijkhout-Kerssemeijer

12 december 2022 | WAARDERING: 10

Beste Erna, nogmaals hartelijk dank voor je manier van benaderen en omgaan met ons. Het voelt erg goed om met zulke betrokken mensen deze uitvaart te verzorgen. De wijze waarop jij ons hebt bijgestaan zullen wij nooit vergeten. Ook de accommodatie zag er tip-top en verzorgd uit. Dank je wel.

Jorin van Hees

25 november 2022 | WAARDERING: 10

Erna heeft samen met ons gezin de uitvaart van mijn man verzorgd. Met respect, empathie, steun en vooral een luisterend oor heeft ze er samen met ons er iets heel moois van gemaakt. Vol passie heeft ze zich ingezet voor ons laatste afscheid. Bescheiden en zeer deskundig heeft ze ons door de week heen geleid en ieder op de voor hem of haar passende wijze bijgestaan. Het is een enorm gemis en dat kan Erna niet wegnemen, maar wat zijn we trots op zijn mooie uitvaart! Heel veel dank Erna Jansen, je bent een topper!

Familie Schets

12 november 2022 | WAARDERING: 9

Wat kunnen wij allen terugkijken op een fijn en warm afscheid van ome Jac. Zo’n grote opkomst heeft eenieder goed gedaan. En niet alleen wij zelf vonden het een mooi afscheid, gisteren al vele complimenten mogen ontvangen hoe het is verlopen. Het deed ons dan ook goed dat je aangaf dat je collega’s ‘echt’ hebben zitten luisteren en dat is een mooi compliment. Maar Maarten; dit alles was zonder jouw begeleiding nooit gelukt. Dank je wel daarvoor. Jouw klasse is dat je al bij de eerste ontmoeting de sfeer goed inschat, ruim de tijd neemt en ieder aan het woord laat. Zonder daarbij het gevoel te hebben dat je door wil. Je voelt dat goed aan. Je gaat mee in de positieve flow die er heerste en paste ook je taalgebruik aan: ‘ome Sjaak! Het voelde daarom al meteen vertrouwd en heb je echt je visitekaartje afgegeven bij de familie Schets. Vanaf het ophalen van ome Jac tot en met het leggen van het steentje met nummer op de kist is alles respectvol verlopen en in alle rust. Dikke pluim ook voor al je collega’s. Mijn moeder zou zeggen; ‘bank vooruit’. Tot ziens is in jouw branche niet zo’n gepaste uitspraak; maar weet dat we jullie ‘ooit’ nog eens bellen en dan bedoel ik echt ‘ooit’!

Iris

10 november 2022 | WAARDERING: 10

Een engel heeft ons liefdevol en respectvol bijgestaan bij het prachtige afscheid van mijn lieve papa.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring