De ervaringen van nabestaanden

Dit is de pagina waar wij het meest trots op zijn. Hier doen wij het dan ook voor! De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens in ons uitvaartcentrum geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Bruijns uitvaartverzorging
Adrie van der Kruijssen

19 januari 2022 | WAARDERING: 10

Het was ondanks ons verdriet héél prettig samenwerken. Liefdevol, warm en zéér respectvol wordt je benaderd. Ze zijn altijd bereikbaar en geven je een advies waar je mee verder kan. Ze nemen bijna al het werk uit handen zodat je de dingen kan doen waar dan behoefte voor is. Ze begeleiden je buitengewoon goed van begin tot het einde. Goede uitleg voor en na de plechtigheid. Buitengewoon lieve mensen die je helpen bij het regelen van een bijzondere plechtigheid. Bedankt voor de goede zorg!

Familie Hinten

21 december 2021 | WAARDERING: 10

Maarten, ik wil je bedanken voor de grandioze support en begeleiding die we van je hebben gekregen bij de uitvaart van mijn vader . Je begeleiding was professioneel maar ook persoonlijk, warm en vriendschappelijk. Dat maakte het voor ons allemaal een stuk makkelijker . Nogmaals bedankt Kanjer (uitspraak van mijn moeder)

Rob Poleij

13 december 2021 | WAARDERING: 10

Lieve Erna, heb het al vaak gezegd, toch wil ik ook hier mijn blijk van waardering achter laten met een vette 10+ ben heel erg blij dat je me zo goed in deze moeilijke periode hebt bijgestaan, het gaf me een warmgevoel en vooral veel kracht om door te gaan, de crematieplechtigheid van mijn lieve man Johan, heb je perfect geregeld, één ieder die jou als uitvaart begeleidster krijgt toegewezen mag daar blij om wezen, Lieve Erna nogmaals heel erg BEDANKT.

Familie van Haaren

29 november 2021 | WAARDERING: 10

Hi Maarten alle lof voor jou werk en geweldige dienst, van heinde en ver komen er complimenten voor je hoe je het hebt gedaan, de ceremonie heeft positieve energie gegeven! (ik heb een lekker flesje voor je klaar liggen, die zal ik snel is afgeven! 💪🏼🙏🏼🌹)

Familie Jansen

25 november 2021 | WAARDERING: 9.5

Wij zijn erg tevreden over de manier waarop alles rondom overlijden en uitvaart van ons mam is gegaan. De aanpak, manier van omgang met elkaar in het algemeen en de begeleiding inhoudelijk en qua proces. Zowel in de aanloop naar als tijdens de uitvaart. Heel hartelijk dank daarvoor.

Astrid

10 oktober 2021 | WAARDERING: 10

Een waardering schrijven voor het regelen van een uitvaart, zal mogelijk nooit volledig zijn. Een uitvaart kun je niet meer ‘overdoen’. Het is het laatste dat nog in verbinding staat met jouw overleden dierbare. Het moet de cirkel van geboorte, levensgeschiedenis en dood op een passende wijze samenbrengen Voor mij en mijn kinderen is dat met de geweldige ondersteuning van Maarten gelukt. We kunnen terugkijken op een prachtig afscheid van mijn man en vader. Tot op de dag van vandaag, hebben we niet één keer hoeven zeggen; “Hadden we dat maar anders gedaan”. Wij zijn Maarten heel dankbaar en kunnen alleen maar zeggen dat hij voor ons de beste was die je maar kunt bedenken.

Willemien en Jorien

8 september 2021 | WAARDERING: 10

In het regelen van het afscheid van moeder heeft Maarten ons op een fantastische manier bijgestaan! Nergens was hij opdringerig aanwezig, en wanneer we hem nodig hadden was hij direct bereikbaar. Geen moeite was hem te veel (op vrijdag zijn de rouwkaarten nog persoonlijk van Breda naar Den Bosch gebracht zodat ze zaterdag bij bijna iedereen bezorgd werden). Kortom niets dan lof voor de wijze waarop hij ons geholpen heeft om een warm en mooi afscheid voor ons moeder te organiseren

Anoniem

7 september 2020 | WAARDERING: 9.5

Lieve Erna. Jij was onze steun en toeverlaat in onze moeilijke dagen van afscheid nemen van onze lieve moeder. Jij was er voor ons om alles te regelen zoals wij een mooi afscheid wilden geven. Ook jíj voor altijd in ons ❤

Jan-Jorg-Arie-Bob

18 juli 2020 | WAARDERING: 10

Maarten, mede dankt zij jou hebben wij “Annie – Ons Mam” een mooie afscheidsdienst kunnen geven. Op onze kennismakingsbijeenkomst van zaterdag 23 mei 2020 gaf jij ons al een positief gevoel. Ja, wij vroegen bij een eerste telefonisch gesprek om de beste uitvaartverzorger/begeleider. In onze bevindingen hebben we die ook gekregen. Jij hebt de eigenschappen om op een persoonlijke manier iedereen voor zijn taakstelling goed te informeren en waar nodig aanvullende hulp te bieden, zonder dat er stress ontstond in deze zware droevige tijd. Altijd was je goed bereikbaar of reageerde je z.s.m. terug. Ook de dienst was van het begin tot het einde waardig en persoonlijk, wat ook geldt voor het persoonlijk afscheid nemen. Je inleiding van de dienst – sprekers en afsluiting is een compliment waard. Wij willen daarom ook een GROOT COMPLIMENT en waardering naar je uitspreken. Tevens wensen wij je nog veel succes voor de toekomst. Jan-Jorg-Arie-Bob.

Anoniem

29 juni 2020 | WAARDERING: 9

Beste Marie-José, Bij deze wil ik alvast een reactie sturen naar jou over de begeleiding vanaf het sterven tot het afscheid na de crematie van onze moeder. Niet alleen van mij, maar ook mijn broer, zus, zwager en mijn vrouw van origine ook Marie-José (geboren in Frankrijk) en heden Marjos, willen wij jou hiervoor hartelijk danken. Wij vonden het geweldig hoe je met ons omging en alles heel professioneel leidde. Je hield alles in de gaten en trad op de juiste momenten heel deskundig op. Het inleven van ons verlies was voor ons een verademing en we konden zelfs op de moeilijke momenten ook op troost van jou rekenen. Geen langdradigheden, maar glashelder kunnen vertellen wat wij mee zouden maken en ga zo maar door. Namens ons alle vijf willen we jou danken voor jouw begeleiding in deze voor ons moeilijke dagen.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring