De ervaringen van nabestaanden

Dit is de pagina waar wij het meest trots op zijn. Hier doen wij het dan ook voor! De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens in ons uitvaartcentrum geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Bruijns uitvaartverzorging
Anoniem

4 maart 2024 | WAARDERING: 9

Maarten, Ik wilde je toch nog even persoonlijk bedanken voor de fantastische begeleiding bij de voorbereidingen van het afscheid van onze ouders. Je hebt het woord ontzorgen een bijzondere inhoud gegeven. Naast je perfecte en geruisloze organisatie van beide crematies, was vooral je aanwezigheid erg prettig. Je aandacht, warmte en lichtheid , maakte het voor ons mogelijk om beide keren tot een mooie uitvaart te komen. Ook ik heb het heel erg gewaardeerd dat je de crematie van mama zelf begeleidt hebt. De mooie woorden die je gesproken hebt, hebben kracht bij gezet aan wat gezegd werd. Nogmaals dank daarvoor.

Loes Coolen

18 januari 2024 | WAARDERING: 10

Op 1 juli 2023 is mijn vader overleden. Evelien heeft ons – mijn moeder, broer en mij – ontzettend fijn begeleid bij het organiseren van de uitvaart en alles er omheen. Evelien is heel vriendelijk, toegankelijk, bereikbaar, helder en zorgvuldig. Veel werd ons – in overleg – uit handen genomen en uit ervaring geadviseerd. Wij zijn heel blij dat Evelien ons heeft bijgestaan.

Familie Boot

6 januari 2024 | WAARDERING: 10

Vanaf het moment dat Maarten binnen kwam voelde het goed. Hij heeft alles perfect geregeld en goed meegedacht over de dienst. Wij konden altijd bij hem terecht, met alle vragen. Maarten gaf ons het gevoel dat hij alleen met onze crematie bezig was. Wij hebben vele complimenten ontvangen over de mooie dienst, dat het zo persoonlijk was en iedere keer werd er ook gesproken over Maarten dat hij het zo goed had gedaan. In 1 woord bedankt “topper” ondanks ons verdriet heb jij ervoor gezorgd dat wij een super mooi afscheid hebben gekregen.

Anoniem

4 januari 2024 | WAARDERING: 10

Hierbij een grote dank aan Erna, wat een lieve vrouw, gemaakt voor dit vak, super professioneel in alle opzichten. Mede door haar een bijzonder mooi afscheid van mijn moeder.

Anoniem

4 januari 2024 | WAARDERING: 10

Lianne is fantastisch. Denkt mee, is snel, regelt werkelijk alles, goed bereikbaar etc.

A. Bekers-Hermus

28 december 2023 | WAARDERING: 10

Dankzij Erna kijken we terug op een mooi afscheid van moeder. Erna was deze tijd onze steun en toeverlaat. Haar rust, betrokkenheid, het meedenken en goede suggesties doen, was voor ons heel fijn. Ook de goede bereikbaarheid was zowel telefonisch als email/app snel en adequaat. Door haar waren we in deze moeilijke tijd in goede handen en waren gerust op een mooi afscheid en dat is het ook echt dankzij Erna geworden. Wij zijn haar heel dankbaar daarvoor!!

Rowin Uitzetter

28 december 2023 | WAARDERING: 10

Snel en duidelijk advies, vriendelijk, niets is teveel gevraagd.

Anoniem

27 december 2023 | WAARDERING: 10

Zeer professionele organisatie met vooral respect voor overledene en de familie.

Anoniem

18 december 2023 | WAARDERING: 9

Afspraken goed nakomen, geluisterd naar onze wensen. vriendelijk en makkelijk benaderbaar.

Anoniem

9 december 2023 | WAARDERING: 9

Ik voelde mij echt ‘aan de hand’ meegenomen bij alles wat geregeld moest worden. Wat ik als heel fijn ervaren heb.

Jasperine Raasen

8 december 2023 | WAARDERING: 10

Na een bijzondere week waarin wij onze vader, schoonvader en opa mochten bijstaan tijdens zijn laatste reis was de tijd daar dat we zijn afscheid moesten gaan regelen. Omdat we wisten hoe zijn reis zou verlopen had ik al eerder contact gezocht met Bruijns en werd ik heel fijn te woord gestaan door Marianne. Niets was raar wat ik vroeg en nodigde mij uit naar hun locatie te komen. We kregen een rondleiding en konden ook terecht in aula waar je werkelijk het gevoel krijgt dat buiten naar binnen wordt gehaald. Wat een mooie plek om van iemand afscheid te mogen nemen. Ook de 24 uurs kamer is een plek voor ons geweest waar wij in alle rust nog even bij pa konden zijn wanneer wij dat wilde. Ik had mij al een beetje verdiept in de werkwijzen van Erna en alles wat je leest klopt. Haar rust, geduld, respect, meedenken, ontzorgen, betrokkenheid en altijd bereikbaar zijn is alles wat je nodig hebt in deze fase waarin we hopen dat die eigenlijk nooit komt. Als hij komt is Erna alles wat je nodig hebt. Erna nogmaals dank je wel.

Eveline Huijsman

30 november 2023 | WAARDERING: 10

Het is alweer bijna een jaar geleden dat mijn vader overleed(22-12-2022). Vanaf het eerste moment dat Maarten bij ons binnen kwam lopen was het een rustige en goeie sfeer. Maarten heeft ons fantastisch geholpen door het hele proces te gaan. Van begin tot eind was Maarten erbij. Het verzorgen van de rouwkaarten, het regelen van de kerk tot het regelen van het graf. Alles was in de puntjes geregeld zoals mijn vader het zou hebben gewild. de muziek de foto’s de catering in de kerk alles klopte gewoon. 300 mensen die gewoon konden zitten in de kerk niemand hoefde te staan. De kleinkinderen die de kist binnen brachten en even geholpen werden door de uitvaartverzorgers om de kist de treden op te tillen. Het begeleiden van de kleinkinderen met de kist naar het graf. Mijn jongste dochter die met hulp van Maarten de kist hebben laten zakken. Ja Maarten krijgt van ons een dikke 10. Bedankt Maarten. We hopen dat wij hem weer kunnen hebben als onze moeder/oma komt te overlijden, want voor ons is Maarten een top uitvaartverzorger. Ook de dames die ons geholpen hebben mijn vader te begeleiden uit huis en in het rouwcentrum en in de kerk ook jullie bedankt.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring