Afscheidslocaties Oosterhout en omgeving

Naast de mogelijkheden bij ons op locatie komt het dikwijls voor dat we een afscheidsdienst of een afsluitend samenzijn begeleiden op locatie.

Wij hebben verschillende relaties met horecagelegenheden in Oosterhout en omgeving. Misschien kwam de overledene graag in de kantine van de voetbalclub of hij of zij ging graag naar het theater. In de meeste gevallen is het dan prima mogelijk om het afsluitend samenzijn op die locatie te organiseren. Wel zo persoonlijk.

Uitvaartlocaties Oosterhout

Bij een locatie voor een afscheidsdienst denk je al snel aan een uitvaartcentrum of crematorium. Maar het komt steeds vaker voor dat wij in de kroeg staan met de nabestaanden, om een laatste keer te proosten op de dierbare die zo graag in het café kwam! Net zoals een voetbalclub, een theater of een favoriet restaurant; allemaal mogelijkheden die afwijken van ‘het normaal’. Veel locaties in de buurt van Oosterhout staan open voor een samenwerking; onderstaand een overzicht van locaties waar wij geregeld een afscheid mogen verzorgen.

Begraafplaatsen

Begraafplaats Leijsenakkers
Veerseweg 42
4901 ZE, Oosterhout

Joodse Begraafplaats
Pannenhuisstraat
Oosterhout

Protestantse Begraafplaats
Nieuwe Bouwlingstraat
Oosterhout

Uitvaartlocaties Oosterhout

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wil je meer informatie over het verzorgen van een afscheid op locatie?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zoeken graag voor je uit wat de mogelijkheden zijn op locatie. Staat de desgewenste locatie er niet tussen? Laat het ons weten! Wij nemen graag contact op met de desbetreffende locatie om de mogelijkheden voor je in kaart te brengen.

Contact

Uitvaartlocaties Breda

Ook in Breda mogen wij geregeld een afscheid verzorgen. Deze mooie stad heeft onwijs veel prachtige locaties die uitstekend geschikt zijn voor een afscheidsdienst of een aansluitend samenzijn/condoleance. Benieuwd naar de mogelijkheden in Breda? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Begraafplaatsen

Begraafpark Zuylen
Tuinzigtlaan 11 te Breda

Begraafplaats Haagveld
Haagweg 334 te Breda

Begraafplaats Sint-Martinuskerk
Haagsemarkt 2 te Breda

Begraafplaats De Bieberg
Bieberglaan 75 te Breda

Begraafplaats De Driesprong
Kameelstraat te Breda

Begraafplaats Overakker
Muiderslotstraat 142 te Breda

Parochiebegraafplaats Prinsenbeek
Markt te Prinsenbeek

Begraafplaats De Lichtenberg
Deken Dr. Dirkxweg 25 te Bavel

Uitvaartlocaties Breda