Uitvaart

MADE

In Made een uitvaart laten verzorgen? Onze uitvaartverzorger in Made is Lianne van Oosterhout. Zij is bekend met de tradities en gebruiken in Made. Mocht je meer informatie wensen met betrekking tot een uitvaart regelen in Made kun je contact opnemen met onze uitvaartverzorger voor een vrijblijvend gesprek op maat.

Wat steeds vaker voorkomt is dat de uitvaart georganiseerd wordt op verschillende locaties, bijvoorbeeld de dienst op een mooie locatie in Made en de opbaring of crematie in ons uitvaartcentrum in het naastgelegen Oosterhout. Wel zo makkelijk wanneer het merendeel van de gasten uit Made komt.

Bruijns uitvaartverzorging

Uitvaartlocaties Made

Bij een locatie voor een afscheidsdienst denk je al snel aan het uitvaartcentrum of crematorium. Maar het komt steeds vaker voor dat wij in de kroeg staan met de nabestaanden, om een laatste keer te proosten op de dierbare die zo graag in de kroeg kwam! Net zoals een voetbalclub, een theater of een favoriet restaurant, allemaal mogelijkheden die afwijken van ‘het normaal’. Veel locaties in de buurt van Made staan open voor een samenwerking, onderstaand een overzicht van locaties waar wij geregeld een afscheid mogen verzorgen. Staat een gewenste locatie er niet bij? Neem gerust contact op, dan zoeken wij voor je uit wat de mogelijkheden zijn.

Begraafplaatsen

Algemene begraafplaats Made
Leeuwerikstraat te Made

Hervormde begraafplaats
Patronaatstraat 27 te Made

Uitvaartlocaties Made
Bruijns uitvaartverzorging

Uitvaartverzorger Made – Lianne van Oosterhout

“Uitvaartverzorger word je niet zomaar, het zit in je, Zo ook in mij.”

Helaas heb ik het ook mee moeten maken. Afscheid nemen van een liefste lief. Maar uw afscheid is niet mijn afscheid. Hoe betrokken en intensief ik met uw uitvaart ben, ik ben in een andere hoedanigheid bij u. En natuurlijk raakt uw afscheid ook mij en zijn er momenten die me bijblijven, maar ook het loslaten hiervan gaat heel natuurlijk.

Maak kennis
Uitvaartverzorger Made - Lianne van Oosterhout
Bruijns uitvaartverzorging
Bruijns uitvaartverzorging

Condoleanceregister

Ben je op zoek naar ons condoleanceregister om nabestaanden te condoleren met hun verlies?

Klik op de onderstaande button om het condoleanceregister te bekijken en een boodschap achter te laten.

Condoleanceregister
Condoleanceregister

Mogelijkheden bespreken

Ben je op zoek naar meer informatie met betrekking tot het verzorgen van een uitvaart?

Neem contact op voor vrijblijvend advies of een offerte op maat van onze uitvaartverzorger.

Contact
Mogelijkheden bespreken