Marie-José Schapendonk

Ik vind het een mooi gegeven om de wensen van de overledene en de nabestaanden in te mogen vullen, zodat het afscheid helemaal wordt, zoals men dat wil.

Het vertrouwen van mensen in deze kwetsbare periode raakt mij en geeft mij altijd weer kracht om samen met hen een onvergetelijk en persoonlijk afscheid te verzorgen. Hierbij komen mijn kwaliteiten zoals organisatietalent, inlevingsvermogen, geduld en zorgzaamheid goed tot zijn recht. Daarnaast moeten er vaak door de tijdsdruk knopen worden doorgehakt waarbij ik dan het overzicht behoud om dat te kunnen doen op een professionele en deskundige manier. Maar bovenal wil ik u helpen en ontzorgen op mijn eigen, liefdevolle manier.

Bruijns uitvaartverzorging

Dementievriendelijke uitvaartverzorger

Een dementievriendelijke uitvaart is een uitvaart waarbij rekening wordt gehouden met nabestaanden met dementie.

Met de juiste begeleiding is het mogelijk om een gepast afscheid te organiseren waarbij recht wordt gedaan aan alle betrokken nabestaanden. Dit kan de gehele uitvaart betreffen of een persoonlijk intiem moment.

Marie-José Schapendonk heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van uitvaarten met speciale aandacht voor mensen met dementie. Wil je meer weten over dementievriendelijke uitvaarten, neem dan vrijblijvend contact op met Marie-José.

Contact

Ervaringen

Ervaringen

9.5

Onze klantwaardering

Ontdek meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring